05 Decembrie 2016
1534 accesări
0 comentarii

În ultimii ani, studiile efectuate asupramurăturilor fermentateau descoperitbeneficiile alimentareşi terapeutice pe care acestea le produc în organismul nostru odată consumate. De ce trebuie să consumăm murături? În primul rând, acestea oferă organismului un impuls foarte mare de creştere a nivelului de serotonină şi sunt un substituent foarte eficient al produselor farmaceutice care tratează efectele depresiei şi ale anxietăţii.

Apoi, acestea conţin bacterii sănătoase numite probiotice, care au potenţialul de a schimba starea noastră de spirit şi de a consolida sistemul imunitar.Cele mai importante beneficii ale consumului de murături: vitaminele sunt păstrate intacte în murături şi au un conţinut foarte redus de calorii, ele fiind cele mai puternice alimente anti-obezitate. În plus, ele întăresc imunitatea şi împiedică îmbătrânirea prematură. Totodată, murăturile au efecte antibiotic şi viral, protejează sistemul nervos şi cel endocrin, datorită ingredientelor folosite la prepararea lor: frunze de ţelină, usturoi, rădăcină de hrean.

Taguri articol: nutritie vitamine alimente beneficii ingrediente preparare probiotice

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Articol publicat de Mirabela ŞERBĂNESCU