Ştiri medicale
1423 accesări 01 Septembrie 2016 0 comentarii

O vacanţă de neuitat la mare, pentru copiii cu cancer

20 de copii bolnavi de cancer, aflaţi în evidenţa Institutului Oncologic Bucureşti, sunt în aceste zile pe litoral. Tabăra este organizata de către Asociaţia Pavel, care oferă sprijin şi surprize nenumărate copiilor aflaţi sub tratament şi monitorizare la Spitalul Fundeni.

Marţi, 30 august, copiii s-au bucurat de o zi de bălăceală la Eforie Aqua Park. Ieri, 1 septembrie au avut parte de aventuri în Parcul de Distracţii Paradis Land din Neptun, iar astăzi, 2 septembrie, copii vor avea ocazia să participe la spectacolul de la Delfinariul din Constanţa, după care micuţii sunt invitaţi la pizza, la un restaurant din Constanţa. Aşadar, o vacanţă plină de activităţi, care aduce o fărâmă de normalitate în copilăria greu încercată a acestor copii. „Asociaţia Dăruieşte Aripi este onorată să poată oferi şi ea câteva bucurii estivale acestor micuţi”, a declarat Alina Vasea, fondatoarea asociaţiei.

Taguri articol: stiri medicale tratament alina vasea asociaţie cancer copii spital

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.