Sarcina
1503 accesări 17 Noiembrie 2015 1 comentariu

SĂPTĂMÂNA 1 DE SARCINĂ

Deocamdată, viitorul tău bebeluş nu este decât o celulă, care aşteaptă să fie fecundată.

Lucrurile sunt abia la început şi pentru lungul drum ce trebuie străbătut trebuie să te înarmezi cu răbdare şi multă odihnă.

Nu ai vrea să ai un copil stresat! smiley

Deocamdata, ai de asteptat inca doua saptamani pentru a fi declarata insarcinata, asa ca fa tot posibilul pentru ca celula-ou sa se poata fixa bine si sa devina un bebelus voinic.

Poti cere o analiza a sangelui pentru a fi sigura ca esti insarcinata si il poti intreba pe medic despre cum urmeaza sa se desfasoare sarcina pe etape. Cu timpul, va fi nevoie sa faci o serie de analize si este bine sa fii informata din timp asupra naturii lor.

Cand medicul iti calculeaza posibila data a nasterii, numara 40 de saptamani de la prima zi a ultimei menstruatii pe care ai avut-o, asa ca, dupa un calcul rapid, o sa iti dai seama ca sarcina incepe, de fapt, cu doua saptamani inainte de conceptia propriu-zisa. In timpul conceptiei, ovulul eliberat de ovare este fecundat de un spermatozoid, iar celula-ou astfel obtinuta va creste in uterul tau in urmatoarele saptamani pana va atinge greutatea optima pentru a putea scoate capul la lumina.

Taguri articol: sarcina bebe

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

1 comentariu

14 aprilie 2018 OUJaMjCMvEwaBh
uPdueflgmAkIpbQ

OIIszd lvretiqtkreb, [url=http://ipgdiktuivwy.com/]ipgdiktuivwy[/url], [link=http://zgrrazvgcgkt.com/]zgrrazvgcgkt[/link], http://xivrafybpavu.com/

Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.