5 ponturi pentru un make-up perfect la prima întâlnire
Sursa de Sănătate logo
Dating şi relaţii

1708 vizite

13-02-2017

0 comentarii

5 ponturi pentru un make-up perfect la prima întâlnire

Femeile îşi acordă extrem de multă atenție atunci când ies din casă, astfel că, aspecte precum make-up-ul, coafura, vestimentația sau accesoriile sunt întotdeauna atent analizateîn oglindă, minute în șir. Conform The Telegraph, cercetătorii britanici au ajuns la concluzia că femeile dedică aproximativ 136 de zile din viațalor machiajului sau alegerii hainelor potrivite. Astfel, în medie sunt alocate 30 minute pentru spălarea părului, 20 minute pentru realizarea make-up-ului și alte 15 minute pentru manichiură.

Luna februarie este luna dedicată iubirii și reprezintă, în mod evident, perioada în care cuplurile își celebrează dragostea, iar cei singuri au mai multe șanse să-și găsească sufletul pereche, astfel că, aspectul fizic este mai important ca oricând.

Iată câteva sfaturi pentru un make-up de excepție la prima întâlnire, de la specialiştii Life Care:

1. Un ten sănătos este un ten frumos

Utilizarea cu regularitate a unor creme hidratanteva oferi tenului un aspect sănătos și îl va face să arate impecabil, indiferent de make-up-ul ales. Astfel, cu cât pielea arată mai bine, cu atât produsele de make-up vor putea fi întinse cu ușurință, iar efectul final va fi cel scontat.

2. Nuanțele de roșu trezesc pasiunea

Nuanțele de roșu, în diversele lor forme, sunt alegerea ideală, pentru luna îndrăgostiților. Astfel, alegerea unui ruj roșu, spre exemplu, pentru o cină romantică, fie ea și în regim de primăîntâlnire, poate fi alegerea ideală.

3. Ochii conturați sunt oglindă sufletului

În luna februarie, luna îndrăgostiților, femeile fac eforturi să arate impecabil. Prima întâlnire însă, în cazul doamnelor singure, le poate da bătăi de cap și pot exagera în anumite privințe, atât în ceea ce privește make-up-ul, cât și în alegerea vestimentației.

Nuanțele de roșu pe buze stârnesc întotdeauna pasiunea și sunt, de cele mai multe ori, atribuite femeilor puternice și independente. Buzele roșii cer însă camake-up-ul din zonă ochilor să fie unul simplu și discret, fără foarte multe culori. Specialiștii în make-up recomandăun make-up simplu, dintr-o dungă fină de tuș, pentru a nu încărca pleoapă.

4. Consolidarea make-up-ului – rezistenţă garantată

Consolidarea make-up-ului este un pas extrem de important, mai ales că prima impresie, în cazul primei întâlniri, va rămâne mult timp, în mintea partenerului. Astfel, după realizarea make-up-ului, este necesară aplicarea unui strat subțire de pudră, care va fixă întreg make-up-ul.

5. Perfectă, din cap până-n picioare

Prima întâlnire este, de obicei, cea mai dificilăși implică, de cele mai multe ori și foarte multe gesturi, astfel că mâinile joacă rolul principal. În general, oamenii folosesc mâinile pentru a gesticula, pentru a explică, pentru a atrage atenția și manichiura trebuie să fie impecabilă.

Un aspect impecabil, un vocabular adecvat și maniere ireproșabile reprezintă rețetă de succes pentru întâlnirile reușite, aflate în toi, în luna februarie.

Taguri articol: modă accesorii cupluri ochi

Comentează aici

Articole recomandate

Cum scăpăm de durerea în gât Cum scăpăm de durerea în gât

660809 vizite | 46040 comentarii

Cum ne pregătim sufleteşte pentru a avea un copil? Cum ne pregătim sufleteşte pentru a avea un copil?

10065 vizite | 1576 comentarii

De foarte multe ori, pacienţii dermatologici suferă şi de depresie De foarte multe ori, pacienţii dermatologici suferă şi de depresie

12706 vizite | 1362 comentarii

Top 5 articole

Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate? Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate?

1429557 vizite

Noul sindrom care face ravagii printre copii. "Se manifestă foarte des la copiii cu vârste între 1 şi 12 ani" Noul sindrom care face ravagii printre copii. "Se manifestă foarte des la copiii cu vârste între 1 şi 12 ani"

1000298 vizite

Căpşunile, o adevărată porţie de sănătate Căpşunile, o adevărată porţie de sănătate

671484 vizite

Cum scăpăm de durerea în gât Cum scăpăm de durerea în gât

660809 vizite

HYDRA Deluxe SPA - tratamentul must-have al verii 2016 HYDRA Deluxe SPA - tratamentul must-have al verii 2016

577382 vizite

înapoi sus Vezi varianta de desktop
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.