Alăptarea reduce riscul de cancer mamar
Sursa de Sănătate logo

alaptare cancer

alaptare cancer
Familie

1528 vizite

08-01-2012

1 comentariu

Alăptarea reduce riscul de cancer mamar

Articol publicat de Redactor
Oamenii de ştiinţă americani au demonstrat că alăptarea reduce riscul de cancer mamar la femeile trecute de 30 de ani. Mai mult, alăptarea oferă o protecţie în plus împotriva tuturor tipurilor de cancer care nu răspund la tratamente hormonale. În perioada alăptării, ovarele nu mai produc hormoni, ceea ce reduce expunerea femeilor la estrogen şi progesteron.  
Taguri articol: stiri medicale familie cancer

Comentează aici

1 comentariu

17 ianuarie 2013 Crina

Eu sunt insarcinata in luna a 7a si pana acum 2 zile am crezut ca o sa mor. Am fost diagnosticata gresit la un spital unde ma dusesem pt analizele de rutina unde mi s-a spus ca e posibil sa am cancer mamar. Va dati seama ca eu si sotul meu am foost terminati numai gandindu-ne ca ar exista posibilitatea asta.... Am gasit apoi o clinica specializata in problemele de sanatate feminine si unde am fost consultata de dr. Claudia Teodorescu care mi-a dat cea mai buna veste! Nu am cancer mamar! Doamne... am tras o sperietura de si aacum imi vine sa plang! Dar suntem bine, toti trei :) Ii multumim doamnei dr. pt vestea cea buna si pt ca ne-a raspuns cu calm si rabdare tuturor intrebarilor noastre. Daca vreti sa faceti un control, aici gasistit mai multe informatii despre site si despe doamna dr. Teodorescu: www.donna-medicalcenter.ro Numai bine!

Articole recomandate

Zece motive să te prezinţi la pneumolog Zece motive să te prezinţi la pneumolog

217176 vizite | 92519 comentarii

Cum scăpăm de durerea în gât Cum scăpăm de durerea în gât

107186 vizite | 87467 comentarii

Te înţeapă inima? Iată care pot fi motivele Te înţeapă inima? Iată care pot fi motivele

401744 vizite | 48305 comentarii

Top 5 articole

Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate? Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate?

1389430 vizite

Noul sindrom care face ravagii printre copii. "Se manifestă foarte des la copiii cu vârste între 1 şi 12 ani" Noul sindrom care face ravagii printre copii. "Se manifestă foarte des la copiii cu vârste între 1 şi 12 ani"

975756 vizite

Căpşunile, o adevărată porţie de sănătate Căpşunile, o adevărată porţie de sănătate

654310 vizite

HYDRA Deluxe SPA - tratamentul must-have al verii 2016 HYDRA Deluxe SPA - tratamentul must-have al verii 2016

563738 vizite

Mâncarea sănătoasă adaugă ani buni vieţii Mâncarea sănătoasă adaugă ani buni vieţii

501456 vizite

înapoi sus Vezi varianta de desktop
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.