"Alăptarea şi silueta", oportunitate pentru proaspetele mămici constănţene
Sursa de Sănătate logo
Alăptarea

1757 vizite

29-07-2016

0 comentarii

"Alăptarea şi silueta", oportunitate pentru proaspetele mămici constănţene

Articol publicat de Vali PAPATANASIU

„Săptămâna internaţională a alăptarii” a creat agitaţie printre proaspetele mămici din Constanţa, iar invitaţiile la evenimente, cu activităţi specifice acestui sector, au invadat mediul online.

Începând de luni, 1 august, toate proas-petele mămici serbează „Săptămâna alăptării”. Printre numeroasele eve-nimente organizate cu acest prilej, se numără şi „Alăptarea şi silueta”, organizat la Delfinariu, miercuri, 3 august, între orele 10.00 şi 13.00. Acest eveniment inedit va fi susţinut de trei specialişti în alăptare, nutriţie şi kinetoterapie, care vor vorbi cu cei prezenţi şi vor răspunde la întrebări. Proaspetele mămici pot primi sfaturi despre cum să îşi menţină silueta în timpul alăptării, despre beneficiile alăptării şi multe alte lucruri utile despre această perioadă minunată.

Participarea la eveniment este gratuită, iar la finalul acestuia, un reprezentant din cadrul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii va vorbi despre importanţa hrănirii naturale.

Taguri articol: bebe alăptarea

Comentează aici

Articole recomandate

Zece motive să te prezinţi la pneumolog Zece motive să te prezinţi la pneumolog

179955 vizite | 92513 comentarii

Te înţeapă inima? Iată care pot fi motivele Te înţeapă inima? Iată care pot fi motivele

367247 vizite | 48305 comentarii

Mihaela Bilic: SLĂNINA DE PORC ESTE SĂNĂTOASĂ. "Este mai aproape de uleiul de măsline şi de somon" Mihaela Bilic: SLĂNINA DE PORC ESTE SĂNĂTOASĂ. "Este mai aproape de uleiul de măsline şi de somon"

265253 vizite | 9675 comentarii

Top 5 articole

Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate? Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate?

1371189 vizite

Noul sindrom care face ravagii printre copii. "Se manifestă foarte des la copiii cu vârste între 1 şi 12 ani" Noul sindrom care face ravagii printre copii. "Se manifestă foarte des la copiii cu vârste între 1 şi 12 ani"

965908 vizite

Căpşunile, o adevărată porţie de sănătate Căpşunile, o adevărată porţie de sănătate

643740 vizite

HYDRA Deluxe SPA - tratamentul must-have al verii 2016 HYDRA Deluxe SPA - tratamentul must-have al verii 2016

556752 vizite

Mâncarea sănătoasă adaugă ani buni vieţii Mâncarea sănătoasă adaugă ani buni vieţii

495316 vizite

înapoi sus Vezi varianta de desktop
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.