Apa de ananas vă asigură o hidratare mai bună
Sursa de Sănătate logo
Remedii naturiste

383 vizite

30-11-2021

0 comentarii

Apa de ananas vă asigură o hidratare mai bună

Articol publicat de Mirabela ŞERBĂNESCU

În foarte multe cazuri, consumul de apă de ananas poate fi o opțiune extraordinară pentru o hidratare mai bună. Totodată, prepararea apei de ananas este una dintre modalitățile de a profita de proprietățile nutritive ale acestui fruct. Deși se recomandă consumul de fructe ca atare, aceste rețete alternative au locul lor în alimentație. Așadar, cum se prepară apa de ananas? Potrivit speciliștilor, ananasul este unul dintre membrii familiei bromeliadelor. De fapt, este singura bromeliadă care produce fructe comestibile. Ananasul conține apă, fibre alimentare, fier, calciu și alți nutrienți care contribuie la îmbunătățirea calității dietei.

La prepararea apei de ananas trebuie să țineți cont de câteva lucruri. În primul rând, nu este o băutură care să facă minuni, deci mare atenție. Este adevărat, fructul conține o serie de nutrienți benefici pentru organism, dar aceștia nu sunt suficienți pentru a ne acoperi nevoile.

Pe de altă parte, în ciuda efectelor sale asupra sănătății, nu este un tratament de primă linie împotriva bolilor și trebuie utilizată cu prudență, dacă există probleme de sănătate. În același timp, fiind hrănitoare, o puteți folosi și ca adjuvant pentru a vă menține starea de bine. De precizat că există mai multe moduri de a prepara această băutură. Luați jumătate de ananas și un litru de apă. Curățați jumătatea de ananas și faceți-o cubulețe. Apoi, puneți cuburile într-o carafă cu un litru de apă. Lăsați totul să stea peste noapte și a doua zi consumați lichidul rezultat.

Comentează aici

Articole recomandate

Cum scăpăm de durerea în gât Cum scăpăm de durerea în gât

566572 vizite | 145 comentarii

Ce semne îţi arată că ai un ficat bolnav Ce semne îţi arată că ai un ficat bolnav

56438 vizite | 58 comentarii

Cum ştii dacă ai probleme cu glanda tiroidă Cum ştii dacă ai probleme cu glanda tiroidă

43561 vizite | 41 comentarii

Top 5 articole

Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate? Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate?

1428088 vizite

Noul sindrom care face ravagii printre copii. "Se manifestă foarte des la copiii cu vârste între 1 şi 12 ani" Noul sindrom care face ravagii printre copii. "Se manifestă foarte des la copiii cu vârste între 1 şi 12 ani"

998601 vizite

Căpşunile, o adevărată porţie de sănătate Căpşunile, o adevărată porţie de sănătate

671219 vizite

HYDRA Deluxe SPA - tratamentul must-have al verii 2016 HYDRA Deluxe SPA - tratamentul must-have al verii 2016

577259 vizite

Cum scăpăm de durerea în gât Cum scăpăm de durerea în gât

566572 vizite

înapoi sus Vezi varianta de desktop
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.