Brânca-ursului este afrodiziacă, crescând dorințele sexuale ale partenerilor
Sursa de Sănătate logo
Sfatul medicului

33 vizite

29-01-2024

0 comentarii

Brânca-ursului este afrodiziacă, crescând dorințele sexuale ale partenerilor

Articol publicat de Mirabela ŞERBĂNESCU

Brânca-ursului este o plantă cunoscută și sub denumirea de crucea pământului. Aceasta prezintă flori mici cu cinci petale, dispuse în ciorchini mari, care sunt găsite deseori în pajiști și poieni, în special în zonele montane. Conform studiilor, brânca-ursului este afrodiziacă, crește dorințele sexuale ale partenerilor și are următoarele proprietăți: acţiune vasodilatatoare (îmbunătăţeşte fluxul de sânge genital), scade tensiunea arterială, vasodilatator periferic puternic, acţiune sedativă, antihisterică, calmantă a sistemului nervos, stimulatoare a activităţii locale nespecifice (la nivel renal şi genital), antiblenoragic (seminţele), antispastic uterin şi digestiv, carminativ. În urma studiilor de laborator s-a demonstrat că brânca ursului are efect antibiotic, contribuind la tratarea infecţiilor cu Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Listeria monocytogenes, Streptococcus pyogenes, Corynobacterium diphteria, Enterococcus fecalis. Totodată, brânca ursului poate fi un remediu eficient pentru menstruația neregulată, deoarece stimulează și reglează activitatea ovarelor.

Menstruația neregulată poate apărea la orice vârstă, iar aceasta poate provoca dezechilibre profunde în întreg organismul, în special pentru fertilitate. Tratamentul cu brânca-ursului intensifică circulaţia sângelui la nivel genital. De asemenea, suplimentele care conțin brânca ursului îmbunătățesc acțiunea substanțelor cu efect antibiotic, antimicotic sau antiviral, făcând astfel tratamentul mai eficient. În plus, planta stimulează producția de estrogen, hormonul care ajută la asimilarea calciului, necesar pentru sănătatea oaselor. Astfel, administrarea de brânca-ursului poate ajuta la prevenirea apariției osteoporozei.

Taguri articol: sfatul medicului dezechilibre fertilitate tratament sex activitate supliment plantă

Comentează aici

Articole recomandate

Cum scăpăm de durerea în gât Cum scăpăm de durerea în gât

660809 vizite | 46265 comentarii

Cum ne pregătim sufleteşte pentru a avea un copil? Cum ne pregătim sufleteşte pentru a avea un copil?

10104 vizite | 1590 comentarii

De foarte multe ori, pacienţii dermatologici suferă şi de depresie De foarte multe ori, pacienţii dermatologici suferă şi de depresie

12768 vizite | 1372 comentarii

Top 5 articole

Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate? Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate?

1429558 vizite

Noul sindrom care face ravagii printre copii. "Se manifestă foarte des la copiii cu vârste între 1 şi 12 ani" Noul sindrom care face ravagii printre copii. "Se manifestă foarte des la copiii cu vârste între 1 şi 12 ani"

1000298 vizite

Căpşunile, o adevărată porţie de sănătate Căpşunile, o adevărată porţie de sănătate

671485 vizite

Cum scăpăm de durerea în gât Cum scăpăm de durerea în gât

660809 vizite

HYDRA Deluxe SPA - tratamentul must-have al verii 2016 HYDRA Deluxe SPA - tratamentul must-have al verii 2016

577383 vizite

înapoi sus Vezi varianta de desktop
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.