Cât de bine face tratamentul homeopatic
Sursa de Sănătate logo
Homeopatie

2920 vizite

13-11-2015

1 comentariu

Cât de bine face tratamentul homeopatic

Articol publicat de Andreea PERHAIŢĂ

Medicamentele pot ajuta în multe afecţiuni, însă, uneori, remediile homeo-pate sunt de-a dreptul miraculoase. Compuse din substanţe naturale, remediile homeopate au capacitatea de a stimula sistemul imunitar. Conform regulilor homeopatiei se consideră că pacientul este un întreg şi astfel se ţine cont atât de aspectele fizice şi psihice, cât şi de predispoziţia ereditară, stresul, substanţele toxice, alimentaţia şi stilul de viaţă.

De obicei, remediile homeopate se folosesc atunci când organismul nu mai răspunde la terapia alopată sau pacientul nu poate suporta un tratament tradiţional. Cu ajutorul homeopatiei se pot trata şi vindeca boli cronice, cum ar fi: alergiile, astmul, infecţiile repetate ale căilor respiratorii superioare, artrita, durerile reumatice, problemele de ciclu sau menopauză, dureri de cap şi migrene, probleme digestive, boli de piele.

Principiul de infinitezimale folosit de această terapie este bazat pe utilizarea în tratament a dozelor foarte mici de substanţă, care, pe lângă proprietăţile curative, nu produc efecte adverse sau toxice şi nu creează dependenţă. Datorită acestor beneficii, homeopatia poate fi utilizată fără probleme de femeile însărcinate, copiii sau bolnavi cronici.

Taguri articol: homeopatie migrene astm alergii artrita piele psihic stres boli de piele

Comentează aici

1 comentariu

26 noiembrie 2015
mc
TLC

A aparut de curand in America o afacere cu produse de exceptie - Total Life Changes, care urmeaza sa se deschida oficial si in Europa cat de curand. Studiati produsele si planul de marketing, iar daca veti fi incantat de ceea ce veti vedea si de potentialul financiar al acestei afaceri, va rog sa ma contactati pentru detalii concrete. Puteti vizita pagina mea de membru: www.totallifechanges.com/primordial . P.S. Slabeste garantat 1,5 – 2,3 kg/saptamana cu Iaso Tea (100% natural din 9 plante) . Pentru cei interesati de afacere si produse, solicitati prezentarea (in limba romana) la: [email protected]

Articole recomandate

Cum scăpăm de durerea în gât Cum scăpăm de durerea în gât

630772 vizite | 746 comentarii

Ce semne îţi arată că ai un ficat bolnav Ce semne îţi arată că ai un ficat bolnav

56984 vizite | 58 comentarii

Cum ştii dacă ai probleme cu glanda tiroidă Cum ştii dacă ai probleme cu glanda tiroidă

43720 vizite | 41 comentarii

Top 5 articole

Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate? Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate?

1428735 vizite

Noul sindrom care face ravagii printre copii. "Se manifestă foarte des la copiii cu vârste între 1 şi 12 ani" Noul sindrom care face ravagii printre copii. "Se manifestă foarte des la copiii cu vârste între 1 şi 12 ani"

999985 vizite

Căpşunile, o adevărată porţie de sănătate Căpşunile, o adevărată porţie de sănătate

671392 vizite

Cum scăpăm de durerea în gât Cum scăpăm de durerea în gât

630772 vizite

HYDRA Deluxe SPA - tratamentul must-have al verii 2016 HYDRA Deluxe SPA - tratamentul must-have al verii 2016

577312 vizite

înapoi sus Vezi varianta de desktop
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.