Cât de eficiente sunt remediile homeopate
Sursa de Sănătate logo
Homeopatie

2020 vizite

18-12-2015

1 comentariu

Cât de eficiente sunt remediile homeopate

Articol publicat de Andreea Năstase

Remediile homeopate au la bază substanţe naturale care au capacitatea de a stimula sistemul imunitar. După principiile homeopatiei se consideră că pacientul este un întreg şi astfel se ţine cont atât de aspectele fizice şi psihice, precum şi de predispoziţia ereditară, stresul, substanţele toxice, alimentaţia şi stilul de viaţă.

În general, remediile homeopate se folosesc atunci când organismul nu mai răspunde la terapia alopată sau pacientul nu poate suporta un tratament tradiţional.
Cu ajutorul homeopatiei se pot trata şi vindeca boli cronice, cum ar fi: alergiile, astmul, infecţiile repetate ale căilor respiratorii superioare, artrita, durerile reumatice, proble-mele de ciclu sau menopauză, dureri de cap şi migrene, probleme digestive, boli de piele.

Principiul de infinitezimale pe care îl foloseşte această terapie este bazat pe utilizarea în tratament a dozelor foarte mici de substanţă, care pe lângă proprietăţile curative, nu produc efecte adverse sau toxice şi nu creează dependenţă.
Datorită acestor beneficii, homeopatia poate fi utilizată fără probleme de femeile însărcinate, copiii sau bolnavi cronici.

Taguri articol: homeopatie psihic tratament natural migrene

Comentează aici

1 comentariu

21 ianuarie 2016 Delia
Proiect nou!

Căutăm colaboratori pentru publicare anunțuri. Se lucrează comod de acasă maxim 3 ore pe zi, în funcție de abilități. Daca doriți mai multe informații, contactati-ma la adresa: delia.rapeanu@yahoo.com , cu mesajul “ INFO” Cerințe: -necesar calculator -conexiune internet -cunoștințe minime PC -seriozitate -perseverență -atenție la detalii Nu este necesară experiență. Oferte: Instruire gratuita sub forma unor lecții prin mail, contract legal de comision , scrisoare de recomandare Important! Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice și se poate lucra de oriunde din țară și din străinătate. Oferim și solicităm seriozitate!

Articole recomandate

Te înţeapă inima? Iată care pot fi motivele Te înţeapă inima? Iată care pot fi motivele

331157 vizite | 48305 comentarii

Zece motive să te prezinţi la pneumolog Zece motive să te prezinţi la pneumolog

70733 vizite | 37198 comentarii

„Vaccinarea, act de prevenţie obligatoriu sau recomandat?” „Vaccinarea, act de prevenţie obligatoriu sau recomandat?”

328687 vizite | 3532 comentarii

Top 5 articole

Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate? Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate?

1351661 vizite

Noul sindrom care face ravagii printre copii. "Se manifestă foarte des la copiii cu vârste între 1 şi 12 ani" Noul sindrom care face ravagii printre copii. "Se manifestă foarte des la copiii cu vârste între 1 şi 12 ani"

959022 vizite

Căpşunile, o adevărată porţie de sănătate Căpşunile, o adevărată porţie de sănătate

631598 vizite

HYDRA Deluxe SPA - tratamentul must-have al verii 2016 HYDRA Deluxe SPA - tratamentul must-have al verii 2016

552261 vizite

Mâncarea sănătoasă adaugă ani buni vieţii Mâncarea sănătoasă adaugă ani buni vieţii

491686 vizite

înapoi sus Vezi varianta de desktop
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.