Cele mai bune tratamente pentru bolile oftalmologice incurabile
Sursa de Sănătate logo
Ştiri medicale

1756 vizite

13-07-2017

0 comentarii

Cele mai bune tratamente pentru bolile oftalmologice incurabile

Articol publicat de Vali PAPATANASIU

Reprezentanţa Institutului tehnico-ştiinţific „Microchirurgia ochiului” va deschide un birou permanent de consultanţă, care va veni în întâmpinarea nevoilor pacienţilor cu diverse afecţiuni oftalmologice. Aceştia vor putea beneficia de investigaţii, tratamente şi intervenţii, cât şi de îndrumare individualizată către medicul specialist de care are nevoie, din cadrul clinicii.

„Tot aici vor obţine toate informaţiile privind deplasările către clinică, cât şi despre noile metode de tratament sau intervenţie laser pentru bolile incurabile, cum ar fi atrofia nervului optic, degenerescenţa maculară, retinopatia pigmentară şi de prematuritate, aniridie, nevrită optică, edem macular, glaucom, keratoconus, transplant de cornee şi multe altele pe care specialiştii clinicii le practică”, au declarat reprezentanţii clinicii.

Biroul de consultanţă se va adresa tuturor pacienţilor care doresc să beneficieze de cele mai bune servicii medicale, cele mai sigure centre de investigaţii şi diagnostic, cât şi de sfaturile şi experienţa celor mai renumiţi specialişti în domeniul oftalmologiei. Mai multe informaţii le puteţi obţine la adresa de e-mail [email protected] sau la numărul de telefon 0724.679.028.

Taguri articol: stiri medicale oftalmologie degenerescenţa maculară oftalmolog degenerescenţa glaucom

Comentează aici

Articole recomandate

Cum scăpăm de durerea în gât Cum scăpăm de durerea în gât

630826 vizite | 747 comentarii

Ce semne îţi arată că ai un ficat bolnav Ce semne îţi arată că ai un ficat bolnav

56988 vizite | 58 comentarii

Cum ştii dacă ai probleme cu glanda tiroidă Cum ştii dacă ai probleme cu glanda tiroidă

43721 vizite | 41 comentarii

Top 5 articole

Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate? Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate?

1428737 vizite

Noul sindrom care face ravagii printre copii. "Se manifestă foarte des la copiii cu vârste între 1 şi 12 ani" Noul sindrom care face ravagii printre copii. "Se manifestă foarte des la copiii cu vârste între 1 şi 12 ani"

999988 vizite

Căpşunile, o adevărată porţie de sănătate Căpşunile, o adevărată porţie de sănătate

671392 vizite

Cum scăpăm de durerea în gât Cum scăpăm de durerea în gât

630826 vizite

HYDRA Deluxe SPA - tratamentul must-have al verii 2016 HYDRA Deluxe SPA - tratamentul must-have al verii 2016

577312 vizite

înapoi sus Vezi varianta de desktop
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.