Combateţi natural ridurile! Faceţi cunoştinţă cu untul de Shea
Sursa de Sănătate logo
Frumuseţe

1940 vizite

04-02-2016

0 comentarii

Combateţi natural ridurile! Faceţi cunoştinţă cu untul de Shea

Articol publicat de Andreea Alexandra Zamfir

Tenul şi pielea mâinilor sunt cel mai adesea expuse factorilor de mediu, astfel încât au nevoie de o îngrijire specială, mai ales în această perioadă. Untul de Shea sau de karite poate fi soluţia natu-rală de combatere a ridurilor fine cauzate de pielea uscată.
Deşi este un ingredient exotic, sursa sa fiind un arbore african, untul de Shea este astăzi la îndemâna oricui doreşte o modalitate naturală de îngrijire a pielii. Este renumit pentru efectele benefice de reducere a ridurilor şi iritaţiilor pielii pro-vocate de eczeme, psoriazis, arsuri uşoare şi chiar a cicatricilor şi vergeturilor.
Untul de Shea şi cremele care îl au în componenţă intră în categoria produselor cosmetice hrănitoare, nu doar hidratante, pentru piele. Dr. Veronica Taraciuc, specialist medicină funcţională şi integrativă, sfătuieşte ca, în această perioadă, „să înlocuim crema cu textură uşoară, hidratantă, cu un produs cu proprietăţi nutritive, adaptat pielii fiecăruia”.
Prin conţinutul de vitamine A, D, E şi F, precum şi de antioxidanţi, acest unt reuşeşte să hrănească pielea în profunzime, oferindu-i elasticitatea şi protecţia necesare.

Taguri articol: frumusete îngrijire antioxidanţi cosmetice vitamine piele psoriazis arsuri

Comentează aici

Articole recomandate

Te înţeapă inima? Iată care pot fi motivele Te înţeapă inima? Iată care pot fi motivele

213357 vizite | 54476 comentarii

Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate? Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate?

1318009 vizite | 1697 comentarii

SARCINA PE SĂPTĂMÂNI - totul despre evoluţia copilului şi a gravidei SARCINA PE SĂPTĂMÂNI - totul despre evoluţia copilului şi a gravidei

469505 vizite | 683 comentarii

Top 5 articole

Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate? Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate?

1318009 vizite

Noul sindrom care face ravagii printre copii. "Se manifestă foarte des la copiii cu vârste între 1 şi 12 ani" Noul sindrom care face ravagii printre copii. "Se manifestă foarte des la copiii cu vârste între 1 şi 12 ani"

941900 vizite

Căpşunile, o adevărată porţie de sănătate Căpşunile, o adevărată porţie de sănătate

606258 vizite

HYDRA Deluxe SPA - tratamentul must-have al verii 2016 HYDRA Deluxe SPA - tratamentul must-have al verii 2016

541220 vizite

Mâncarea sănătoasă adaugă ani buni vieţii Mâncarea sănătoasă adaugă ani buni vieţii

482504 vizite

înapoi sus Vezi varianta de desktop
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.