Cum pot fi depistate bolile ficatului, în Constanţa
Sursa de Sănătate logo

3. bolile ficatului site sanatate

3. bolile ficatului site sanatate
Sfatul medicului

1090 vizite

12-11-2014

0 comentarii

Cum pot fi depistate bolile ficatului, în Constanţa

Articol publicat de Florentina BOZÎNTAN

Fără ficat nu am putea digera mâncarea, absorbi substanţele nutritive şi nu am putea detoxifica organismul. Practic, nu am putea trăi fără ficat
Simptomele date de afecţiunile hepatice nu trebuie ignorate şi nici nu trebuie lăsat timpul să treacă, atrag atenţia medicii. Astfel, dacă observaţi semne precum modificarea culorii pielii şi a albului ochilor (care capătă o nuanţă gălbuie), dureri abdominale, creşterea în volum a abdomenului, urină închisă la culoare, scaun negru ca păcura sau, dimpotrivă, cu o culoare alburie, senzaţie de greaţă, adresaţi-vă medicului de familie. „Fără ficat nu am putea digera mâncarea, absorbi substanţele nutritive şi nu am putea detoxifica organismul. Practic, nu am putea trăi fără ficat”, atrag atenţia specialiştii. Prima oprire trebuie să fie medicul de familie, căci numai cu bilet de trimitere de la acesta puteţi beneficia de analize medicale şi consultaţii la medici specialişti gratuite. Începând din 5 noiembrie, Spitalul MEDSTAR 2000 demarează o campanie pentru a veni în sprijinul pacienţilor cu afecţiuni hepatice din Constanţa. Astfel, pacienţii care au analize medicale cu modificări hepatice, cu biletul de trimitere de la medicul de familie şi cu dovada de asigurat în buzunar, se pot prezenta la punctul de lucru de pe B-dul Mamaia, nr. 176, parter (lângă Liceul Energetic), unde vor fi investigaţi gratuit pentru stabilirea diagnosticului şi cursului terapeutic. Mai multe detalii şi programări puteţi obţine la numerele de telefon 0341/174.600 sau 0725/532.551.

Taguri articol: breaking Centrul Medical MEDSTAR 2000 sfatul medicului boli şi afecţiuni boli de ficat ficat bolnav

Comentează aici

Articole recomandate

Cum scăpăm de durerea în gât Cum scăpăm de durerea în gât

659560 vizite | 16488 comentarii

Cum ne pregătim sufleteşte pentru a avea un copil? Cum ne pregătim sufleteşte pentru a avea un copil?

7575 vizite | 655 comentarii

De foarte multe ori, pacienţii dermatologici suferă şi de depresie De foarte multe ori, pacienţii dermatologici suferă şi de depresie

8998 vizite | 554 comentarii

Top 5 articole

Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate? Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate?

1429132 vizite

Noul sindrom care face ravagii printre copii. "Se manifestă foarte des la copiii cu vârste între 1 şi 12 ani" Noul sindrom care face ravagii printre copii. "Se manifestă foarte des la copiii cu vârste între 1 şi 12 ani"

1000150 vizite

Căpşunile, o adevărată porţie de sănătate Căpşunile, o adevărată porţie de sănătate

671438 vizite

Cum scăpăm de durerea în gât Cum scăpăm de durerea în gât

659560 vizite

HYDRA Deluxe SPA - tratamentul must-have al verii 2016 HYDRA Deluxe SPA - tratamentul must-have al verii 2016

577340 vizite

înapoi sus Vezi varianta de desktop
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.