Cum poţi afla dacă suferi de oboseală cronică
Sursa de Sănătate logo
Ştiri medicale

1731 vizite

15-11-2016

0 comentarii

Cum poţi afla dacă suferi de oboseală cronică

Articol publicat de Vali PAPATANASIU

Sindromul de oboseală cronică face tot mai multe victime, din cauza stilului de viaţă alert, a somnului insuficient şi a alimentaţiei necorespunzătoare, fugitive.

Simptomele acestei afecţiuni se manifestă pe mai multe planuri. Persoanele afectate devin extrem de obosite, nervoase şi sunt puse în incapacitatea de a-şi rezolva cu succes îndatoririle zilnice, iar diferite funcţii ale organelor sunt periclitate.

Pentru a depista dacă suferiţi de această afecţiune, puteţi face un test simplu la Centrul medical Iowemed. În urma rezultatelor obţinute, specialiştii vă pot sfătui cu privire la metodele de îmbunătăţire a stării de sănătate.

„Dacă vă treziţi dimineaţa obosiţi, aveţi tulburări de memorie, inapetenţă sau poftă de mâncare exagerată, sunteţi indispuşi şi nu aveţi chef de viaţă, aveţi suficiente motive să vă gândiţi că aveţi un sindrom de oboseală cronică, efect al stresului şi suprasolicitării şi implicit, radicalii liberi în sânge crescuţi. Aşadar, puteţi să vă evaluaţi şi să aflaţi acest lucru solicitând dozarea radicalilor liberi în doar şase minute. Apoi, veţi primi o consultaţie de medicină funcţională, unde vi se vor recomanda indicaţii de reglare a stilului de viaţă şi a modului de alimentare, dar şi corectarea tuturor dezechilibrelor metabolice, minerale şi endocrine depistate”, explică dr. Ionica Ciortan, doctor în ştiinţe medicale.

Pentru mai multe amănunte, dar şi programări, contactaţi departamentul de medicină funcţională al Centrului medical Iowemed, la numărul de telefon 0241/962.

Taguri articol: stiri medicale dezechilibre incapacitate ionica ciortan simptome oboseala oboseala mentală

Comentează aici

Articole recomandate

Cum scăpăm de durerea în gât Cum scăpăm de durerea în gât

259249 vizite | 105350 comentarii

Zece motive să te prezinţi la pneumolog Zece motive să te prezinţi la pneumolog

235559 vizite | 92519 comentarii

Te înţeapă inima? Iată care pot fi motivele Te înţeapă inima? Iată care pot fi motivele

420018 vizite | 48305 comentarii

Top 5 articole

Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate? Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate?

1401252 vizite

Noul sindrom care face ravagii printre copii. "Se manifestă foarte des la copiii cu vârste între 1 şi 12 ani" Noul sindrom care face ravagii printre copii. "Se manifestă foarte des la copiii cu vârste între 1 şi 12 ani"

981643 vizite

Căpşunile, o adevărată porţie de sănătate Căpşunile, o adevărată porţie de sănătate

659204 vizite

HYDRA Deluxe SPA - tratamentul must-have al verii 2016 HYDRA Deluxe SPA - tratamentul must-have al verii 2016

567515 vizite

Mâncarea sănătoasă adaugă ani buni vieţii Mâncarea sănătoasă adaugă ani buni vieţii

504764 vizite

înapoi sus Vezi varianta de desktop
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.