Cum recunoşti un atac de panică. Sfaturi de la specialist
Sursa de Sănătate logo
Ştiri medicale

1191 vizite

26-07-2017

0 comentarii

Cum recunoşti un atac de panică. Sfaturi de la specialist

Articol publicat de Vali PAPATANASIU

Persoanelor care suferă de atacuri de panică le este greu să recunoască acest lucru, susţinând sus şi tare că starea lor provine de la o posibilă afecţiune de care aceştia suferă, încă necunoscută. Pacienţii cu atacuri de panică ajung la medic frecvent, îşi fac tot felul de investigaţii, dar, de cele mai multe ori, nu le este descoperită nicio boală. Medicii specialişti de la Centrul Medical Iowemed, ne explică care sunt cele mai frecvente simptome ale atacurilor de panică şi cum pot fi acestea depistate. Cu toate acestea, în cazul în care suferiţi de atacuri de panică, nu ezitaţi să consultaţi un specialist.

„Atacul de panică este prima formă prin care corpul îşi spune că nu mai poate rezista. Ca simptome, foarte des întâlnite sunt următoarele: palpitaţii, puls accelerat, bătăi puternice ale inimii, transpiraţii reci sau calde, tremurături ale corpului, senzaţia de sufocare sau lipsa aerului, teama că voi muri sau că voi suferi un atac cerebral sau un stop cardiac, amorţeli sau înţepături, ameţeală, pierderea echilibrului, dureri abdominale sau greaţă. Cauzele pot fi multiple: pot fi afecţiuni medicale, stres, anxietate, oboseală sau diferite tipuri de neînţelegeri. Atunci când apare, indicat ar fi să ajungeţi cât mai repede la un medic specialist, care va poate ajuta în această problemă”, explică specialiştii Centrului medical Iowemed.

Pentru detalii, apelaţi numărul de telefon 0241. 962.

Taguri articol: stiri medicale atac cerebral anxietate atac de panica

Comentează aici

Articole recomandate

Te înţeapă inima? Iată care pot fi motivele Te înţeapă inima? Iată care pot fi motivele

323626 vizite | 48305 comentarii

Zece motive să te prezinţi la pneumolog Zece motive să te prezinţi la pneumolog

29806 vizite | 12654 comentarii

„Vaccinarea, act de prevenţie obligatoriu sau recomandat?” „Vaccinarea, act de prevenţie obligatoriu sau recomandat?”

324730 vizite | 3486 comentarii

Top 5 articole

Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate? Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate?

1343865 vizite

Noul sindrom care face ravagii printre copii. "Se manifestă foarte des la copiii cu vârste între 1 şi 12 ani" Noul sindrom care face ravagii printre copii. "Se manifestă foarte des la copiii cu vârste între 1 şi 12 ani"

954033 vizite

Căpşunile, o adevărată porţie de sănătate Căpşunile, o adevărată porţie de sănătate

625706 vizite

HYDRA Deluxe SPA - tratamentul must-have al verii 2016 HYDRA Deluxe SPA - tratamentul must-have al verii 2016

550102 vizite

Mâncarea sănătoasă adaugă ani buni vieţii Mâncarea sănătoasă adaugă ani buni vieţii

488718 vizite

înapoi sus Vezi varianta de desktop
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.