Grăsimea „încăpățânată” se elimină în timp, cu perseverență
Sursa de Sănătate logo
Stil de viață

533 vizite

09-12-2021

0 comentarii

Grăsimea „încăpățânată” se elimină în timp, cu perseverență

Articol publicat de Mirabela ŞERBĂNESCU

Dacă după ce ați urmat o dietă și o rutină de exerciții fizice, încă aveți grăsime care refuză să dispară, găsiți alte soluții pentru a o putea elimina, perseverați. Specialiștii de la dozadesanatate.ro spun că grăsimea „încăpățânată” este cea care dispare cel mai greu, chiar dacă faceți multă mișcare. De regulă, ea apare în locuri specifice și este greu de eliminat, fiind cunoscută și ca ultima grăsime, deoarece persistă până la sfârșitul procesului de pierdere în greutate.

În concluzie, această grăsime necesită un proces suplimentar, diferit și eficient pentru eliminare. Este important să vă modificați obiceiurile: rutina de exerciții fizice, dieta și chiar mersul la medic. Înainte de toate, trebuie să știți că grăsimea încăpățânată este un tip de grăsime subcutanată, adică situată chiar sub piele. Expresia este folosită pentru a indica ultima parte de grăsime pe care trebuie să o eliminați pentru a vă încadra într-un procent sub media populației care corespunde caracteristicilor voastre. Locația sa poate varia în funcție de fiecare persoană, dar cel mai frecvent este localizată în jurul șoldurilor și coapselor la femei. La bărbați, tinde să fie vizibilă pe abdomen. Ce puteți face? Continuați să mâncați mai puține calorii decât puteți arde zilnic. Reduceți aportul de carbohidrați la un sfert din încărcătura calorică și creșteți consumul de alimente bogate în fibre și proteine. Apoi,

antrenați-vă de câteva ori pe stomacul gol. Acest lucru poate duce la beneficii metabolice care accelerează arderea grăsimilor.

Comentează aici

Articole recomandate

Cum scăpăm de durerea în gât Cum scăpăm de durerea în gât

661383 vizite | 57217 comentarii

Mătasea de porumb poate reduce glicemia și tensiunea arterială Mătasea de porumb poate reduce glicemia și tensiunea arterială

48084 vizite | 8883 comentarii

Cum ne pregătim sufleteşte pentru a avea un copil? Cum ne pregătim sufleteşte pentru a avea un copil?

17543 vizite | 1787 comentarii

Top 5 articole

Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate? Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate?

1431290 vizite

Noul sindrom care face ravagii printre copii. "Se manifestă foarte des la copiii cu vârste între 1 şi 12 ani" Noul sindrom care face ravagii printre copii. "Se manifestă foarte des la copiii cu vârste între 1 şi 12 ani"

1001457 vizite

Căpşunile, o adevărată porţie de sănătate Căpşunile, o adevărată porţie de sănătate

671638 vizite

Cum scăpăm de durerea în gât Cum scăpăm de durerea în gât

661383 vizite

HYDRA Deluxe SPA - tratamentul must-have al verii 2016 HYDRA Deluxe SPA - tratamentul must-have al verii 2016

577659 vizite

înapoi sus Vezi varianta de desktop
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.