Grăsimea „încăpățânată” se elimină în timp, cu perseverență
Sursa de Sănătate logo
Stil de viaţă

183 vizite

09-12-2021

0 comentarii

Grăsimea „încăpățânată” se elimină în timp, cu perseverență

Articol publicat de Mirabela ŞERBĂNESCU

Dacă după ce ați urmat o dietă și o rutină de exerciții fizice, încă aveți grăsime care refuză să dispară, găsiți alte soluții pentru a o putea elimina, perseverați. Specialiștii de la dozadesanatate.ro spun că grăsimea „încăpățânată” este cea care dispare cel mai greu, chiar dacă faceți multă mișcare. De regulă, ea apare în locuri specifice și este greu de eliminat, fiind cunoscută și ca ultima grăsime, deoarece persistă până la sfârșitul procesului de pierdere în greutate.

În concluzie, această grăsime necesită un proces suplimentar, diferit și eficient pentru eliminare. Este important să vă modificați obiceiurile: rutina de exerciții fizice, dieta și chiar mersul la medic. Înainte de toate, trebuie să știți că grăsimea încăpățânată este un tip de grăsime subcutanată, adică situată chiar sub piele. Expresia este folosită pentru a indica ultima parte de grăsime pe care trebuie să o eliminați pentru a vă încadra într-un procent sub media populației care corespunde caracteristicilor voastre. Locația sa poate varia în funcție de fiecare persoană, dar cel mai frecvent este localizată în jurul șoldurilor și coapselor la femei. La bărbați, tinde să fie vizibilă pe abdomen. Ce puteți face? Continuați să mâncați mai puține calorii decât puteți arde zilnic. Reduceți aportul de carbohidrați la un sfert din încărcătura calorică și creșteți consumul de alimente bogate în fibre și proteine. Apoi,

antrenați-vă de câteva ori pe stomacul gol. Acest lucru poate duce la beneficii metabolice care accelerează arderea grăsimilor.

Comentează aici

Articole recomandate

Te înţeapă inima? Iată care pot fi motivele Te înţeapă inima? Iată care pot fi motivele

323622 vizite | 48305 comentarii

Zece motive să te prezinţi la pneumolog Zece motive să te prezinţi la pneumolog

29802 vizite | 12651 comentarii

„Vaccinarea, act de prevenţie obligatoriu sau recomandat?” „Vaccinarea, act de prevenţie obligatoriu sau recomandat?”

324727 vizite | 3486 comentarii

Top 5 articole

Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate? Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate?

1343865 vizite

Noul sindrom care face ravagii printre copii. "Se manifestă foarte des la copiii cu vârste între 1 şi 12 ani" Noul sindrom care face ravagii printre copii. "Se manifestă foarte des la copiii cu vârste între 1 şi 12 ani"

954032 vizite

Căpşunile, o adevărată porţie de sănătate Căpşunile, o adevărată porţie de sănătate

625706 vizite

HYDRA Deluxe SPA - tratamentul must-have al verii 2016 HYDRA Deluxe SPA - tratamentul must-have al verii 2016

550101 vizite

Mâncarea sănătoasă adaugă ani buni vieţii Mâncarea sănătoasă adaugă ani buni vieţii

488718 vizite

înapoi sus Vezi varianta de desktop
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.