Homeopatia la copii, secretul unei sănătăţi durabile
Sursa de Sănătate logo
Pediatrie

2020 vizite

24-06-2016

0 comentarii

Homeopatia la copii, secretul unei sănătăţi durabile

Specialiştii afirmă că homeopatia este un instrument de reechilibrare fizică şi emoţional-mentală care intervine benefic în toate etapele creşterii şi dezvoltării fiinţei umane. Orice perturbare a organismului poate fi înlăturată prin administrarea remediilor homeopate.

„Creşterea şi dezvoltarea ulterioară a copilului reprezintă o etapă foarte importantă, iar homeopatia constituie un ajutor preţios pentru părinţi, dispunând de numeroase remedii pentru toate problemele ce pot să apară în această perioadă, precum: colicile abdominale la nou-născut, apariţia dentiţiei, imunitate, dezvoltare neuro-motorie, probleme respiratorii, urinare, digestive (parazitoze) şi multe altele.Copiii, fiind încărcaţi cu mult mai puţine toxine şi având o forţă vitală bună, răspund mult mai bine la tratamentul homeopat, problemele lor rezolvându-se mult mai repede decât în cazul adulţilor”, menţionează dr. Dana Ciobică, medic homeopat.

Homeopatia este o metodă alternativă de tratament, naturală şi fără efecte adverse, uşor de acceptat şi de administrat copiilor, ce poate rezolva problemele acestora în toate etapele de dezvoltare.

„Să nu uităm că homeopatia se adre-sează tuturor: mămici, tătici, prichindei şi bunici, fiind un instrument nemaipomenit în susţinerea efortului natural al organismului de a se reechilibra, de a se vindeca, putând genera schimbări profunde, atât la nivel fizic, cât şi mental-emoţional”, adaugă medicul specialist.

Taguri articol: homeopatie

Comentează aici

Articole recomandate

Te înţeapă inima? Iată care pot fi motivele Te înţeapă inima? Iată care pot fi motivele

331155 vizite | 48305 comentarii

Zece motive să te prezinţi la pneumolog Zece motive să te prezinţi la pneumolog

70683 vizite | 37171 comentarii

„Vaccinarea, act de prevenţie obligatoriu sau recomandat?” „Vaccinarea, act de prevenţie obligatoriu sau recomandat?”

328682 vizite | 3532 comentarii

Top 5 articole

Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate? Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate?

1351661 vizite

Noul sindrom care face ravagii printre copii. "Se manifestă foarte des la copiii cu vârste între 1 şi 12 ani" Noul sindrom care face ravagii printre copii. "Se manifestă foarte des la copiii cu vârste între 1 şi 12 ani"

959021 vizite

Căpşunile, o adevărată porţie de sănătate Căpşunile, o adevărată porţie de sănătate

631598 vizite

HYDRA Deluxe SPA - tratamentul must-have al verii 2016 HYDRA Deluxe SPA - tratamentul must-have al verii 2016

552260 vizite

Mâncarea sănătoasă adaugă ani buni vieţii Mâncarea sănătoasă adaugă ani buni vieţii

491685 vizite

înapoi sus Vezi varianta de desktop
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.