Mere sau cafea? Începeţi dimineţile cu forţe proaspete
Sursa de Sănătate logo
Nutriţie

2701 vizite

16-02-2016

1 comentariu

Mere sau cafea? Începeţi dimineţile cu forţe proaspete

Articol publicat de Andreea Alexandra Zamfir

Merele sunt poate cele mai populare fructe. Pot fi consumate fără restricţii tot timpul anului, iar beneficiile multiple pe care le aduc sănătăţii îi determină pe medicii din lumea întreagă să recomande consumul zilnic de mere. Specialiştii de la Spitalul Privat Isis ne sfătuiesc să ne începem fiecare zi savurând un măr care se pare că ne va înviora ceva mai mult decât cafeaua.
Deşi mulţi dintre noi ne începem ziua cu o ceaşcă de cafea, merele sunt mult mai indicate dacă vrem să avem o respiraţie proaspătă încă de la primele ore ale dimineţii. În plus, spre deosebire de cafea, care îngălbeneşte dinţii, merele reuşesc să-i albească.

„Mărul acţionează ca o apă de gură şi ca un detartrant natural: împrospătează respiraţia, curăţă şi albeşte dinţii şi ajută la întărirea gingiilor”, spun specialiştii de la Spitalul Privat Isis.

Iar dacă vă gândiţi că energia nu v-o poate da decât cafeaua, trebuie să ştiţi că şi merele au efecte revigorante. Pentru a beneficia de aceste proprietăţi ale merelor, trebuie să vă faceţi un obicei din a le consuma pe stomacul gol, în fiecare dimineaţă.

Taguri articol: nutritie fructe medic natural măr cafea

Comentează aici

1 comentariu

25 februarie 2016 Vasilica
Colaborare cu câştiguri din prima lună! 100-285 de euro lunar! 

Colaborare cu câştiguri din prima lună! 100-285 de euro lunar! Selectăm urgent persoane din toate localităţile ţării, pentru colaborare part-time sau full-time. Câştigurile, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), vin din prima lună, iar activitatea este extrem de simplă. Garantăm seriozitate maximă şi cerem acelaşi lucru. Pentru mai multe informaţii, solicitaţi acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: vasilica.florina@gmail.com

Articole recomandate

Zece motive să te prezinţi la pneumolog Zece motive să te prezinţi la pneumolog

201817 vizite | 92517 comentarii

Te înţeapă inima? Iată care pot fi motivele Te înţeapă inima? Iată care pot fi motivele

387519 vizite | 48305 comentarii

Cum scăpăm de durerea în gât Cum scăpăm de durerea în gât

58988 vizite | 47205 comentarii

Top 5 articole

Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate? Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate?

1381447 vizite

Noul sindrom care face ravagii printre copii. "Se manifestă foarte des la copiii cu vârste între 1 şi 12 ani" Noul sindrom care face ravagii printre copii. "Se manifestă foarte des la copiii cu vârste între 1 şi 12 ani"

972349 vizite

Căpşunile, o adevărată porţie de sănătate Căpşunile, o adevărată porţie de sănătate

647497 vizite

HYDRA Deluxe SPA - tratamentul must-have al verii 2016 HYDRA Deluxe SPA - tratamentul must-have al verii 2016

560539 vizite

Mâncarea sănătoasă adaugă ani buni vieţii Mâncarea sănătoasă adaugă ani buni vieţii

498555 vizite

înapoi sus Vezi varianta de desktop
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.