Ne tratam copiii peste hotare, cu sume exorbitante. Constănţenii se alătură luptei pentru spitalul de oncologie pediatrică
Sursa de Sănătate logo
Copilul

1580 vizite

01-09-2016

0 comentarii

Ne tratam copiii peste hotare, cu sume exorbitante. Constănţenii se alătură luptei pentru spitalul de oncologie pediatrică

Mii de familii din toate judeţele ţării, dar şi din Constanţa, trăiesc adevărate drame, deoarece copiii lor grav bolnavi, cu cancer sau alte afecţiuni cumplite, au nevoie de tratamente pe care unităţile spitaliceşti din ţară nu le pot suporta.

Aşadar, părinţii sunt nevoiţi să apeleze la spitalele din străinătate, dar costurile sunt, aproape întotdeauna, prea mari ca să şi le permită. Aşa se pierd multe vieţi nevinovate, din cauza lipsurilor materiale, dar şi din cauză că nu avem un spital de profil care să îi trateze pe aceşti copiii. Proiectul „Alerg pentru spitalul copiilor” urmăreşte tocmai acest lucru: construirea unui spital independent pentru copiii cu boli grave.

„Cu ajutorul vostru vom con-strui primul spital independent de hematologie şi oncologie pediatrică din România. Şi, ca în fiecare primă sâmbătă din lună, constănţenii sunt aşteptaţi şi sâmbătă, pe 3 septembrie, între orele 9:00 şi 11:00, în parcul Tăbăcăriei, să alerge pentru sănătatea copiilor, pentru bucuria şi zâmbetele lor.

Zâmbetul copiilor îl aducem împreună la lumină. Şi să-l aducem la noi acasă, nu pe paturi de spital străine, departe de casă şi având costuri mari, pe care nu mulţi şi le pot permite”, au declarat organizatorii evenimentului.

Taguri articol: stiri medicale copilul ajutor oncologie boli cancer copii proiect tratamente păr

Comentează aici

Articole recomandate

Cum scăpăm de durerea în gât Cum scăpăm de durerea în gât

660809 vizite | 46242 comentarii

Cum ne pregătim sufleteşte pentru a avea un copil? Cum ne pregătim sufleteşte pentru a avea un copil?

10099 vizite | 1590 comentarii

De foarte multe ori, pacienţii dermatologici suferă şi de depresie De foarte multe ori, pacienţii dermatologici suferă şi de depresie

12756 vizite | 1372 comentarii

Top 5 articole

Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate? Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate?

1429558 vizite

Noul sindrom care face ravagii printre copii. "Se manifestă foarte des la copiii cu vârste între 1 şi 12 ani" Noul sindrom care face ravagii printre copii. "Se manifestă foarte des la copiii cu vârste între 1 şi 12 ani"

1000298 vizite

Căpşunile, o adevărată porţie de sănătate Căpşunile, o adevărată porţie de sănătate

671485 vizite

Cum scăpăm de durerea în gât Cum scăpăm de durerea în gât

660809 vizite

HYDRA Deluxe SPA - tratamentul must-have al verii 2016 HYDRA Deluxe SPA - tratamentul must-have al verii 2016

577383 vizite

înapoi sus Vezi varianta de desktop
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.