O variantă foarte bună. Slăbiți mergând pe jos
Sursa de Sănătate logo

Sursa NBC News

Sursa NBC News
Nutriţie

722 vizite

18-03-2020

0 comentarii

O variantă foarte bună. Slăbiți mergând pe jos

Articol publicat de Mirabela ŞERBĂNESCU

Vreți să slăbiți? La ora actuală, tot mai mulți nutriționiști ne sfătuiesc să combinăm, neapărat, mișcarea cu dieta, dacă vrem să scăpăm de kilogramele în plus. În general, pentru a obține rezultatele așteptate, trebuie să susținem dieta cu mișcare. Poate cea mai simplă metodă de a arde calorii este să mergeți pe jos, sunt de părere specialiștii.

După cum știm cu toții, mersul poate fi o variantă foarte bună pentru a slăbi sănătos fără prea mult efort fizic.

Unii specialiști spun că este nevoie de 20.000 de pași pentru a avea rezultate, în timp ce alții susțin că acest lucru ține de greutatea fiecăreia dintre noi. Spre exemplu, unii specialiști sunt de părere că atât greutatea corporală, cât și ritmul dumneavoastră vor determina numărul de pași pe care trebuie să-i faceți într-o zi ca să slăbiți și să ardeți un anumit număr de calorii.

Astfel, dacă ardeți mai multe calorii decât consumați, atunci vor începe să se vadă rezultatele. La 1,5 kilometri, faceți 2.000 de pași, ardeți o sută de calorii. În concluzie, ca să dați jos jumătate de kilogram pe săptămână, aveți nevoie de un deficit de 500 de calorii zilnic, asta însemnând aproximativ 10.000 de pași în fiecare zi.

Comentează aici

Articole recomandate

Zece motive să te prezinţi la pneumolog Zece motive să te prezinţi la pneumolog

179922 vizite | 92513 comentarii

Te înţeapă inima? Iată care pot fi motivele Te înţeapă inima? Iată care pot fi motivele

367213 vizite | 48305 comentarii

Mihaela Bilic: SLĂNINA DE PORC ESTE SĂNĂTOASĂ. "Este mai aproape de uleiul de măsline şi de somon" Mihaela Bilic: SLĂNINA DE PORC ESTE SĂNĂTOASĂ. "Este mai aproape de uleiul de măsline şi de somon"

265213 vizite | 9666 comentarii

Top 5 articole

Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate? Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate?

1371182 vizite

Noul sindrom care face ravagii printre copii. "Se manifestă foarte des la copiii cu vârste între 1 şi 12 ani" Noul sindrom care face ravagii printre copii. "Se manifestă foarte des la copiii cu vârste între 1 şi 12 ani"

965907 vizite

Căpşunile, o adevărată porţie de sănătate Căpşunile, o adevărată porţie de sănătate

643740 vizite

HYDRA Deluxe SPA - tratamentul must-have al verii 2016 HYDRA Deluxe SPA - tratamentul must-have al verii 2016

556752 vizite

Mâncarea sănătoasă adaugă ani buni vieţii Mâncarea sănătoasă adaugă ani buni vieţii

495314 vizite

înapoi sus Vezi varianta de desktop
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.