Ofertele Iowemed Alderma. Întâmpină vara cu o frumuseţe de zeiţă!
Sursa de Sănătate logo
Clinici şi spitale

2315 vizite

20-04-2016

0 comentarii

Ofertele Iowemed Alderma. Întâmpină vara cu o frumuseţe de zeiţă!

Articol publicat de Vali PAPATANASIU

Specialiştii Iowemed Alderma vin cu o gamă variată de oferte şi surprize pentru domni şi doamne. Aceştia promovează o serie de pachete pentru îngrijire şi înfrumuseţare, în funcţie de nevoile fiecăruia.


„Venim în sprijinul dumneavoastră pentru un stil de viată sănătos, o alimentaţie corectă şi un corp de invidiat pentru vara ce bate la uşă cu oferte de neegalat corporale şi faciale!


Acum poţi avea corpul şi pielea visată la preţuri accesibile cu Alderma! Achiziţionează în perioada 15 aprilie - 15 mai 2016 ofertele de primăvară în valoare de minim 200 de lei şi intri automat în tombola de primăvară. Marele premiu: 300 de minute de «diater» în valoare totală de 1500 de lei!”, au declarat specialiştii Iowemed Alderma.

Pachete şi servicii Iowemed Alderma


Pachet „Spring Slim” este ideal conceput pentru stimularea pierderii în greutate, tonifiere, detoxifiere, anticelulitic, drenaj, redarea poftei de viaţă şi a tonusului general. Acesta implică: scanare Nutrisvelt şi test scan de determinare a intoleranţei pentru 100 de alimente cu întocmirea dosarului nutriţional personalizat; 5 şedinţe Cardiobike şi împachetare activatoare; 5 şedinţe „Slim Body” în capsula Vacusport pentru drenaj şi detoxifiere; 5 şedinţe de ultrasunete corporale; cadou - crema Slim and Shape - produs revoluţionar dermato-cosmetic cu efect lipolitic, detoxifiant şi restructurant. Oferta este redusă la 500 de lei de la 1.810 de lei.
„Un ten luminos, plin de viaţă!” - Pachetul este conceput pentru revigo-rarea şi reîmprospătarea celulelor la nivelul tenului, curăţare, tratament şi masaj de reîntinerire. Presupune o şedinţă de peeling enzimatic, 3 şedinţe diatermie facială, plus aplicare fiolă specială şi 3 şedinţe de masaj facial cu uleiuri aromatice. Ofertă în valoare de 310 lei, în loc de 540 de lei!


Pachetul „Renaştere de Primăvară” este destinat atât pentru faţă, cât şi pentru corp şi conţine tratamente de reîntinerire a celulelor şi reactivare a funcţiei de auto-însănătoşireşi apărare a corpului, slăbire, relaxare şi detoxifiere. Acesta conţine o şedinţă de reflexoterapie, o şedinţă de curăţare „New Face”, o şedinţă de gomaj corporal, o şedinţă „Spa Oceana” de activare prin hidrocromoterapie. Totul la doar 150 de lei, în loc de 250 de lei.


Pachetul „Răsfăţ & Relaxare” este ideal pentru detoxifiere, activarea funcţiei de auto-însănătoşire şi apărare a corpului, slăbire, reîntinerire, meditaţie, relaxare şi revenire a poftei de viaţă. Pachetul include o şedinţă de masaj cu pietre vulcanice, o şedinţă de detoxifiere în capsula „Spa Oceana”, o şedinţă „Slim Body” în capsula Vacusport, la preţul de 90 lei în loc de 210 lei.


Pentru informaţii şi programări, sunteţi invitaţi să apelaţi numerele de telefon 0749/144.201, 0241/587.676 sau puteţi vizita sediul din Bulevardul I.C. Brătianu nr. 2-4, Constanţa.

Taguri articol: clinici şi spitale alderma clinica iowemed detoxifiere alimente reflexoterapie relaxare slăbire sport terapie

Comentează aici

Articole recomandate

Te înţeapă inima? Iată care pot fi motivele Te înţeapă inima? Iată care pot fi motivele

323615 vizite | 48305 comentarii

Zece motive să te prezinţi la pneumolog Zece motive să te prezinţi la pneumolog

29789 vizite | 12641 comentarii

„Vaccinarea, act de prevenţie obligatoriu sau recomandat?” „Vaccinarea, act de prevenţie obligatoriu sau recomandat?”

324727 vizite | 3486 comentarii

Top 5 articole

Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate? Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate?

1343864 vizite

Noul sindrom care face ravagii printre copii. "Se manifestă foarte des la copiii cu vârste între 1 şi 12 ani" Noul sindrom care face ravagii printre copii. "Se manifestă foarte des la copiii cu vârste între 1 şi 12 ani"

954032 vizite

Căpşunile, o adevărată porţie de sănătate Căpşunile, o adevărată porţie de sănătate

625706 vizite

HYDRA Deluxe SPA - tratamentul must-have al verii 2016 HYDRA Deluxe SPA - tratamentul must-have al verii 2016

550101 vizite

Mâncarea sănătoasă adaugă ani buni vieţii Mâncarea sănătoasă adaugă ani buni vieţii

488718 vizite

înapoi sus Vezi varianta de desktop
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.