Pregătite de primăvară? Epilare definitivă, la Iowemed Alderma
Sursa de Sănătate logo
Frumuseţe

3088 vizite

16-02-2016

0 comentarii

Pregătite de primăvară? Epilare definitivă, la Iowemed Alderma

Temperaturile ridicate de afară ne duc deja cu gândul la primăvară şi la purtarea ciorapilor fini şi a fustelor scurte. Dacă vreţi să scăpaţi de grija epilatului frecvent şi doriţi să apelaţi la o soluţie de durată, precum epilarea definitivă cu laser, atunci trebuie să acţionaţi de pe acum.
Potrivit specialiştilor de la Centrul de dermato-estetică facială şi corporală Iowemed Alderma, „sezonul rece este cel mai indicat pentru a începe epilarea definitivă cu laser deoarece pielea trebuie protejată de soare în timpul procedurilor”. Aceştia propun epilarea cu ajutorul Laserului Cutera Coolglide, cea mai nouă şi avansată tehnologie în materie de epilare definitivă, utilă şi în repararea vaselor sparte şi în rejuvenarea facială.
Aşadar, cine îşi doreşte o piele mai fină, fără iritaţii, fără fire crescute sub piele şi, mai ales, să scape pentru totdeauna de grija epilatului se poate adresa medicilor de la Iowemed Alderma.
Pentru programări puteţi apela la numerele de telefon 0749.144.201 / 0241.58.76.76 sau mergeţi direct la sediul Centrului Iowemed Alderma din Bulevardul I.C. Brătianu nr. 2-4, Constanţa.

Taguri articol: clinici şi spitale frumusete îngrijire piele epilare alderma laser IOWEMED

Comentează aici

Articole recomandate

Cum scăpăm de durerea în gât Cum scăpăm de durerea în gât

653172 vizite | 11245 comentarii

Cum ne pregătim sufleteşte pentru a avea un copil? Cum ne pregătim sufleteşte pentru a avea un copil?

7323 vizite | 469 comentarii

De foarte multe ori, pacienţii dermatologici suferă şi de depresie De foarte multe ori, pacienţii dermatologici suferă şi de depresie

8712 vizite | 380 comentarii

Top 5 articole

Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate? Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate?

1428967 vizite

Noul sindrom care face ravagii printre copii. "Se manifestă foarte des la copiii cu vârste între 1 şi 12 ani" Noul sindrom care face ravagii printre copii. "Se manifestă foarte des la copiii cu vârste între 1 şi 12 ani"

1000123 vizite

Căpşunile, o adevărată porţie de sănătate Căpşunile, o adevărată porţie de sănătate

671429 vizite

Cum scăpăm de durerea în gât Cum scăpăm de durerea în gât

653172 vizite

HYDRA Deluxe SPA - tratamentul must-have al verii 2016 HYDRA Deluxe SPA - tratamentul must-have al verii 2016

577337 vizite

înapoi sus Vezi varianta de desktop
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.