Preparați-vă singuri măștile pentru ten! Ingredientele le găsiți în casă
Sursa de Sănătate logo

Sursa foto Eva,ro

Sursa foto Eva,ro
Sfatul medicului

481 vizite

09-02-2021

0 comentarii

Preparați-vă singuri măștile pentru ten! Ingredientele le găsiți în casă

Articol publicat de Mirabela ŞERBĂNESCU

Foarte multe persoane preferă să își facă în casă diferite măști pentru ten, întrucât cele din comerț conțin o serie de aditivi și substanțe toxice, pentru a avea un miros și un aspect care să vă convingă să le cumpărați. De exemplu, vă puteți prepara în casă un exfoliant din avocado și banane. Ce trebuie să faceți: sâmburele de avocado trebuie să fie uscat timp de 3-5 zile înainte de a fi măcinat, pentru a fi pus în amestec. Așadar, este necesar să măcinați foarte mărunt sâmburele de avocado uscat. Specialiștii spun că ați putea chiar să îl puneți într-o pungă de plastic închisă și să îl sfărâmați cu ciocanul. Apoi, amestecați-l cu banane și ulei de măsline, pentru a obține o pastă groasă.

Aplicați amestecul ușor pe piele, fără a apăsa prea tare, deoarece sâmburele va face exfolierea în mod natural. După câteva minute, clătiți cu apă caldă. Un alt remediu natural se poate obține din miezul de la câțiva castraveți. Se bat două albușuri de ou, adăugându-le un pahar de apă de roze. Amestecul se toarnă peste miezul de castraveți. Se adaugă 125 grame alcool, se amestecă bine după care se lasă în repaus trei zile într-un vas cu capac. Se strecoară prin tifon lichidul rezultat și se toarnă într-o sticlă care se agită înainte de folosire.

Comentează aici

Articole recomandate

Zece motive să te prezinţi la pneumolog Zece motive să te prezinţi la pneumolog

179943 vizite | 92513 comentarii

Te înţeapă inima? Iată care pot fi motivele Te înţeapă inima? Iată care pot fi motivele

367230 vizite | 48305 comentarii

Mihaela Bilic: SLĂNINA DE PORC ESTE SĂNĂTOASĂ. "Este mai aproape de uleiul de măsline şi de somon" Mihaela Bilic: SLĂNINA DE PORC ESTE SĂNĂTOASĂ. "Este mai aproape de uleiul de măsline şi de somon"

265231 vizite | 9670 comentarii

Top 5 articole

Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate? Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate?

1371182 vizite

Noul sindrom care face ravagii printre copii. "Se manifestă foarte des la copiii cu vârste între 1 şi 12 ani" Noul sindrom care face ravagii printre copii. "Se manifestă foarte des la copiii cu vârste între 1 şi 12 ani"

965908 vizite

Căpşunile, o adevărată porţie de sănătate Căpşunile, o adevărată porţie de sănătate

643740 vizite

HYDRA Deluxe SPA - tratamentul must-have al verii 2016 HYDRA Deluxe SPA - tratamentul must-have al verii 2016

556752 vizite

Mâncarea sănătoasă adaugă ani buni vieţii Mâncarea sănătoasă adaugă ani buni vieţii

495314 vizite

înapoi sus Vezi varianta de desktop
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.