Recomandări alimentare pentru o talie mai subţire
Sursa de Sănătate logo

fa

fa

731 vizite

17-06-2013

0 comentarii

Recomandări alimentare pentru o talie mai subţire

Articol publicat de Redactor
Daca vrei într-adevăr o talie mai subţire, un abdomen suplu, sexy, va trebui să îţi schimbi dieta şi să incluzi alimente care conţin suficiente fibre, pentru a combate gazele, antioxidanţi pentru a-ţi creşte eficienţa exerciţiilor abdominale, proteine pentru a avea un metabolism sănătos.
Dacă vrei să ai o talie mai subţire, include în dieta ta următoarele recomandări alimentare, care te vor ajuta în mod garantat să îţi micşorezi talia şi să combaţi efectele balonării. 1. Migdalele Aceste nuci versatile, conţin fibre şi proteine care cresc senzaţia de saţietate, dar şi vitamina E, un puternic anti-oxidant. De asemenea, ele reprezintă o bună sursă de magneziu, un mineral pe care corpul tău trebuie să îl primească, pentru a fi capabil să producă energie, să construiască masa musculară şi să regleze zaharurile din sânge. Un nivel constant al zahărului din sânge ajută la prevenirea poftelor care pot conduce la mâncat excesiv şi creştere în greutate. 3. Soia Boabele de soia reprezintă o sursă excelentă de antioxidanţi, fibre şi proteine. În plus, sunt incredibil de versatile - poţi să mănânci boabe uscate, poţi să le incluzi în supe sau să pui tofu în shake-ul pe care îl bei în mod obişnuit dimineaţa. Laptele de soia este foarte bun şi pentru a înlocui o masă, atunci când îţi propui acest lucru, şi vei slăbi mai mult decât cei care folosesc un supliment pe bază de lactate. 2. Ouăle Acestea reprezintă sursa perfectă de proteine, şi sunt respectate de către dieteticieni datorită echilibrului de amino-acizi esenţiali (folosiţi de către corp pentru a construi orice, de la fibrele musculare până la substanţele produse de către creier). Recomandarea noastră: încearcă să mănânci un ou zilnic, dimineaţa, în afara cazului în care ai colesterolul ridicat. 3. Somonul Fructele de mare şi peştele reprezintă surse excelente de acizi graşi omega-3. Aceste grăsimi sănătoase promovează arderea grăsimilor prin eficientizarea metabolismului. Mai mult decât atât, fructele de mare ajută la creşterea timpului de digestie, menţinerea senzaţiei de saţietate şi prevenirea poftelor. 4. Fructele de pădure Majoritatea sunt pline de fibre, pe care ar trebui să le incluzi în dieta ta zilnică - cu cât consumi mai multe fibre (idealul este de 25 - 35 de grame zilnic) cu atât absorbi mai puţine calorii din ceea ce mănânci, şi asta deoarece multe alimente sunt eliminate de către sistemul tău înainte de a fi complet digerate, în condiţiile în care conţin fibre. Fructele de pădure sunt, de asemenea, bogate în anti-oxidanţi, care nu numai te protejează împotriva cancerului şi a altor boli, dar te şi ajută să obţii rezultate mai bune de la exerciţiile fizice pe care le efectuezi. (sursa:www.griffgym.ro)
Taguri articol: stil de viata

Comentează aici

Articole recomandate

Cum scăpăm de durerea în gât Cum scăpăm de durerea în gât

661408 vizite | 57219 comentarii

Mătasea de porumb poate reduce glicemia și tensiunea arterială Mătasea de porumb poate reduce glicemia și tensiunea arterială

49891 vizite | 9142 comentarii

Cum ne pregătim sufleteşte pentru a avea un copil? Cum ne pregătim sufleteşte pentru a avea un copil?

17552 vizite | 1787 comentarii

Top 5 articole

Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate? Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate?

1431363 vizite

Noul sindrom care face ravagii printre copii. "Se manifestă foarte des la copiii cu vârste între 1 şi 12 ani" Noul sindrom care face ravagii printre copii. "Se manifestă foarte des la copiii cu vârste între 1 şi 12 ani"

1001502 vizite

Căpşunile, o adevărată porţie de sănătate Căpşunile, o adevărată porţie de sănătate

671642 vizite

Cum scăpăm de durerea în gât Cum scăpăm de durerea în gât

661408 vizite

HYDRA Deluxe SPA - tratamentul must-have al verii 2016 HYDRA Deluxe SPA - tratamentul must-have al verii 2016

577696 vizite

înapoi sus Vezi varianta de desktop
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.