Sănătate și frumusețe. Machiajul permanent vă modelează ochii aşa cum visaţi
Sursa de Sănătate logo
Sfatul medicului

996 vizite

11-02-2021

0 comentarii

Sănătate și frumusețe. Machiajul permanent vă modelează ochii aşa cum visaţi

Articol publicat de Mirabela ŞERBĂNESCU

Prin c​onturul ochilor ne accentuăm anumite trăsături, ne modelăm forma ochilor şi definim forma acestora, exact aşa cum ne dorim. Din păcate, un machiaj simplu, obţinut cu ajutorul creioanelor dermatografe, a tuşului sau a fardurilor nu rezistă decât câteva ore, iar a doua zi o luăm de la capăt.

În prezent, s-a inventat soluţia salvatoare pentru femeile care îşi doresc să aibă tot timpul un aspect plăcut: machiajul permanent sau micropigmentarea. Aceasta este, cu siguranţă, modul prin care orice femeie îşi poate îndeplini visurile, pentru că, fața este, fără doar şi poate, cea care iese prima în evidenţă.

Ce faceţi, însă, atunci când nici cele mai bune produse cosmetice nu vă ajută, când nici cel mai bun make-up nu poate ascunde acele imperfecţiuni ale feţei? Este simplu, apelaţi la micropigmentare!

Această procedură, întâlnită şi sub numele de machiaj permanent sau microblading, este alegerea numărul unu a doamnelor şi domnişoarelor care doresc corectarea unor asimetrii ale feţei, în special a celor de la nivelul sprâncenelor, ochilor şi buzelor.

Potrivit specialistului în dermopigmentare Cerasela Brumă, microbladingul este preferat şi de către cele ce doresc evidenţierea trăsăturilor faciale, rezultatele fiind excelente, din toate punctele de vedere: ochi mai frumos conturaţi, sprâncene perfect creionate şi buze senzuale.

„În cadrul clinicii noastre ne asigurăm că, indiferent de tratamentul dorit, veţi fi încântate de întreaga experienţă. Am ales să achiziţionăm cele mai performante aparate şi, nu în ultimul rând, să vă oferim servicii premium, care să vă ajute să vă simţiţi răsfăţate, puternice şi frumoase. Tatuajul cosmetic are, pe lângă marele avantaj de a corecta micile asimetrii faciale, şi altele demne de luat în calcul: evidenţiază frumuseţea feţei, accentuând zonele dorite într-un mod natural; este ideal pentru persoanele ocupate, nemaifiind necesară realizarea zilnică a unui machiaj complet şi corect. În plus, este reversibil, putând fi îndepărtat sau ascuns sub un alt tatuaj, are foarte puţine contraindicaţii, pigmenţii injectaţi fiind bine toleraţi de către organism”, a explicat specialistul.

Cât durează o şedinţă? De regulă, o şedinţă de microblading durează între 60 şi 90 de minute. Chiar dacă şedinţa în sine nu ţine foarte mult, trebuie să vă aşteptaţi ca timpul petrecut în clinică să fie mai mare, deoarece va fi necesară atât o discuţie amplă ante-tratament, în care se stabileşte ce este mai potrivit pentru dumneavoastră, cât şi una post, în care veţi primi toate informaţiile necesare despre întreţinere.

Comentează aici

Articole recomandate

Zece motive să te prezinţi la pneumolog Zece motive să te prezinţi la pneumolog

176085 vizite | 92512 comentarii

Te înţeapă inima? Iată care pot fi motivele Te înţeapă inima? Iată care pot fi motivele

363547 vizite | 48305 comentarii

Mihaela Bilic: SLĂNINA DE PORC ESTE SĂNĂTOASĂ. "Este mai aproape de uleiul de măsline şi de somon" Mihaela Bilic: SLĂNINA DE PORC ESTE SĂNĂTOASĂ. "Este mai aproape de uleiul de măsline şi de somon"

261365 vizite | 7584 comentarii

Top 5 articole

Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate? Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate?

1368369 vizite

Noul sindrom care face ravagii printre copii. "Se manifestă foarte des la copiii cu vârste între 1 şi 12 ani" Noul sindrom care face ravagii printre copii. "Se manifestă foarte des la copiii cu vârste între 1 şi 12 ani"

965387 vizite

Căpşunile, o adevărată porţie de sănătate Căpşunile, o adevărată porţie de sănătate

640543 vizite

HYDRA Deluxe SPA - tratamentul must-have al verii 2016 HYDRA Deluxe SPA - tratamentul must-have al verii 2016

556017 vizite

Mâncarea sănătoasă adaugă ani buni vieţii Mâncarea sănătoasă adaugă ani buni vieţii

494975 vizite

înapoi sus Vezi varianta de desktop
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.