Soluţii de redobândire a echilibrului hormonal, pentru femei
Sursa de Sănătate logo
Fertilitate

15724 vizite

04-04-2016

0 comentarii

Soluţii de redobândire a echilibrului hormonal, pentru femei

Articol publicat de Vali PAPATANASIU

Sâmbătă, 9 aprilie, va avea loc workshop-ul „Echilibrul hormonal”, găzduit de ForteLife. Acesta va fi susţinut de terapeutul Emese Magdas care, în primă fază, va vorbi despre cauzele şi soluţiile pentru dezechilibrele hormonale ale femeilor.


Cei care vor susţine cursul vor primi sfaturi pentru a redobândi somnul, silueta, vitalitatea şi libidoul. Tactica abordată se bazează pe medicina funcţională, studii randomizate şi naturopatie.

În a doua parte a workshop-ului, terapeutul va susţine un curs practic cu exerciţii pentru sănătatea intimă. Exerciţiile sunt indicate gravidelor, femeilor care tocmai au născut, femeilor cu sarcini multiple, a celor la menopauză şi nu numai. Partea practică se va desfăşura duminică, 10 martie.

„O mare parte dintre femei au probleme hormonale, fie din cauza menopauzei, a sindromului premenstrual etc. Acest workshop poate ajuta la restabilirea echilibrului prin alimentaţie corespunzătoare şi exerciţii pe care femeile le pot învăţa de la un specialist.
De asemenea, exerciţiile Kegel sunt indicate pentru femeile care au incontinenţă urinară sau pentru cele care îşi doresc o intimitate fără probleme. Aceste exerciţii trebuie făcute corect, pentru că altfel pot crea probleme, hemoroizi de pildă”, explică Nicoleta Damache, organizatoarea evenimentului.

Taguri articol: stiri medicale fertilitate pentru ea nicoleta damache sfaturi silueta hormonal dezechilibre terapie

Comentează aici

Articole recomandate

Zece motive să te prezinţi la pneumolog Zece motive să te prezinţi la pneumolog

178205 vizite | 92513 comentarii

Te înţeapă inima? Iată care pot fi motivele Te înţeapă inima? Iată care pot fi motivele

365427 vizite | 48305 comentarii

Mihaela Bilic: SLĂNINA DE PORC ESTE SĂNĂTOASĂ. "Este mai aproape de uleiul de măsline şi de somon" Mihaela Bilic: SLĂNINA DE PORC ESTE SĂNĂTOASĂ. "Este mai aproape de uleiul de măsline şi de somon"

264128 vizite | 9077 comentarii

Top 5 articole

Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate? Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate?

1371039 vizite

Noul sindrom care face ravagii printre copii. "Se manifestă foarte des la copiii cu vârste între 1 şi 12 ani" Noul sindrom care face ravagii printre copii. "Se manifestă foarte des la copiii cu vârste între 1 şi 12 ani"

965819 vizite

Căpşunile, o adevărată porţie de sănătate Căpşunile, o adevărată porţie de sănătate

643705 vizite

HYDRA Deluxe SPA - tratamentul must-have al verii 2016 HYDRA Deluxe SPA - tratamentul must-have al verii 2016

556626 vizite

Mâncarea sănătoasă adaugă ani buni vieţii Mâncarea sănătoasă adaugă ani buni vieţii

495210 vizite

înapoi sus Vezi varianta de desktop
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.