Soluții pe bază de plante, pentru vindecarea urciorului
Sursa de Sănătate logo
Remedii naturiste

390 vizite

12-01-2022

0 comentarii

Soluții pe bază de plante, pentru vindecarea urciorului

Articol publicat de Mirabela ŞERBĂNESCU

În cazul în care nu știați cum să vindecați mai repede urciorul, aflați că există soluții pe bază de plante, la îndemâna oricui, care vă pot ajuta foarte mult. Potrivit dr. Raluca Esanu, urciorul este o inflamație acută cauzată de o infecție care provoacă dureri de pleoape, sensibilitate și umflături. Partea bună este că, în general, acesta nu este un diagnostic grav și se vindecă de la sine, dar sunt și situații în care pot apărea complicații și disconfort accentuat.

Din acest motiv, puteți utiliza o mulțime de remedii pe bază de plante, ce vin ca o completare a tratamentului indicat de medicul specialist. O astfel de plantă ce vă ajută este eufrasia, care ameliorează iritațiile ochilor, acționează direct asupra mucoasei, are o activitate astringentă, are proprietăți antimicrobiene și antiseptice și nu numai. Cum preparați infuzia? Înmuiați o compresă sau un tifon steril în ea și aplicați-o pe pleoapele închise timp de cinci minute. De asemenea, puteți utiliza acest preparat pentru a vă spăla ochii. De asemenea, rostopasca este o altă opțiune pentru a accelera vindecarea urciorului, ea având proprietăți foarte benefice, care pot contribui la ameliorarea urcioarelor. De exemplu, această plantă are proprietăți antivirale, are activitate antibacteriană, ajută la dezumflarea pleoapelor. Ca și în cazul precedent, cel mai bun mod de a o folosi este să pregătiți o infuzie. Apoi, luați un tifon sau o compresă sterilă și umeziți-o cu lichid.

Comentează aici

Articole recomandate

Cum scăpăm de durerea în gât Cum scăpăm de durerea în gât

494858 vizite | 112844 comentarii

Zece motive să te prezinţi la pneumolog Zece motive să te prezinţi la pneumolog

258230 vizite | 92519 comentarii

Te înţeapă inima? Iată care pot fi motivele Te înţeapă inima? Iată care pot fi motivele

441535 vizite | 48305 comentarii

Top 5 articole

Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate? Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate?

1420649 vizite

Noul sindrom care face ravagii printre copii. "Se manifestă foarte des la copiii cu vârste între 1 şi 12 ani" Noul sindrom care face ravagii printre copii. "Se manifestă foarte des la copiii cu vârste între 1 şi 12 ani"

994127 vizite

Căpşunile, o adevărată porţie de sănătate Căpşunile, o adevărată porţie de sănătate

667991 vizite

HYDRA Deluxe SPA - tratamentul must-have al verii 2016 HYDRA Deluxe SPA - tratamentul must-have al verii 2016

575127 vizite

SARCINA PE SĂPTĂMÂNI - totul despre evoluţia copilului şi a gravidei SARCINA PE SĂPTĂMÂNI - totul despre evoluţia copilului şi a gravidei

508095 vizite

înapoi sus Vezi varianta de desktop
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.