SPITALUL PRIVAT SANADOR - BUCUREŞTI
Sursa de Sănătate logo
Clinici şi spitale

6247 vizite

27-01-2016

0 comentarii

SPITALUL PRIVAT SANADOR - BUCUREŞTI

In dorinta de a furniza intreaga gama de servicii medicale, Sanador a deschis primul spital privat cu servicii medicale complete, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

Cu o suprafata totala de 23.000 de mp si o capacitate de402 de paturi, Spitalul Sanador dispune de cele mai noi tehnologii, aparatura de ultima generatie, personal medical profesionist cu o vasta experienta, oferind tratamente la standarde europene.

Spitalul Sanador, situat in centrul Bucurestiului, cuprinde toate specialitatile medicale si chirurgicale si este singular, din acest punct de vedere, pe piata de profil din Romania. Spitalul este deservit de 7 lifturi, are 125 locuri de parcare in cele 3 subsoluri, avand acces direct in spital cu 4 lifturi, o cafeterie, punct de presa.

Specialitati Medicale

Cardiologie Interventionala

Departamentul de cardiologie interventionala al Spitalului Sanador este impartit in Laboratorul de Cateterism cardiac utilat cu angiograf Siemens Artis zee de ultima generatie si Laboratorul de Electrofiziologie.

Laboratorul de Cateterism Cardiac Laboratorul de ElectrofiziologieServiciiMedici

In cadrul laboratorului de cateterism cardiac se pot efectua urmatoarele proceduri:

1. Terapia cardiaca:

2. Terapia HTA


3. Terapia afectiunilor vasculare periferice:

4. Terapia afectiunilor cerebro-vasculare:

5. Terapia unor afectiuni oncologice

6. Terapia hemoragiilor acute (cu bureti de fibrina, cu particule permanente,cu microcateter)

7.Terapia venoasa

Trapie intensivă

Sectia de Anestezie Terapie Intensivadetine un rol crucial in siguranta actului medical chirurgical si este dotata pentru a face fata oricarei interventii chirurgicale, fiind a treia ca marime din Bucuresti:

Specialitati Chirurgicale

Radiologie Interventionala

Chemoembolizarea hepaticaeste o procedura moderna de tratare a tumorilor hepatice (cancerul hepatic sau metastazele) si este o alternativa la tratamentul chirurgical, ce poate fi utilizata in cazurile in care pacientului nu i se poate efectua interventia.

Chemoembolizare cu microsfere absorbabile

In cadrul Departamentul de Radiologie interventionala al Spitalului Sanador chemoembolizarea hepatica este efectuat de dr. Bogdan Popa, Medic primar Radiologie Imagistica Medicala, pe un echipament foarte performant Siemens..

Interventia consta in injectarea selectiva, in interiorul vaselor care vascularizeaza tumora, a unor substante cu efect citostatic , amestecate cu un agent fixator, intr-o combinatie stabilita impreuna cu medicul oncolog.

Procedura este nedureroasa si nu necesita anestezie generala, pacientul fiind constient in timpul interventiei, iar perioada de recuperare este de doar o zi.

Unul dintre avantajele procedurii este reducerea efectelor secundare ale chimioterapiei, deoarece cantitatea de medicamente este dozată potrivit pentru distrugerea doar a celulelor afectate, scăzând riscul de afectare a celulelor sănătoase.

Procedura poate mări speranţa de viaţă a bolnavului, fiind o bună măsură paliativă. Rata de succes a chemoembolizării depinde mai ales de gradul de lezare hepatică şi de dimensiunea tumorii.

Embolizarea uterina reprezinta o metoda moderna de tratament a fibroamelor uterine, minim invaziva, efectuata in cadrul Laboratorului de Angiografie al Spitalului Sanador.
Procedura se efectueaza cu anestezie locala , dureaza maxim 30 minute, cu internare de zi si are recuperare rapida.

Adresa:

Str. Sevastopol nr. 9, sector 1

Mijloace de transport:

Metrou:liniile M1,M2-Statia Piata Victoriei

RATB:20, 24, 34, 42, 45, 131, 182, 300, 301, 381, 783

Programul Spitalului Sanador este non-stop, de luni pana duminica, 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

Programarile pentru orice tip de servicii medicale se pot face la Call-Center021-9699.

Taguri articol: clinici şi spitale spital

Comentează aici

Articole recomandate

Cum scăpăm de durerea în gât Cum scăpăm de durerea în gât

658342 vizite | 15498 comentarii

Cum ne pregătim sufleteşte pentru a avea un copil? Cum ne pregătim sufleteşte pentru a avea un copil?

7530 vizite | 621 comentarii

De foarte multe ori, pacienţii dermatologici suferă şi de depresie De foarte multe ori, pacienţii dermatologici suferă şi de depresie

8946 vizite | 527 comentarii

Top 5 articole

Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate? Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate?

1429097 vizite

Noul sindrom care face ravagii printre copii. "Se manifestă foarte des la copiii cu vârste între 1 şi 12 ani" Noul sindrom care face ravagii printre copii. "Se manifestă foarte des la copiii cu vârste între 1 şi 12 ani"

1000149 vizite

Căpşunile, o adevărată porţie de sănătate Căpşunile, o adevărată porţie de sănătate

671436 vizite

Cum scăpăm de durerea în gât Cum scăpăm de durerea în gât

658342 vizite

HYDRA Deluxe SPA - tratamentul must-have al verii 2016 HYDRA Deluxe SPA - tratamentul must-have al verii 2016

577339 vizite

înapoi sus Vezi varianta de desktop
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.