Sportul accelerează arderea grăsimilor
Sursa de Sănătate logo

Sursa foto Precor

Sursa foto Precor
Fitness

430 vizite

28-10-2020

0 comentarii

Sportul accelerează arderea grăsimilor

Articol publicat de Mirabela ŞERBĂNESCU

Reducerea aportului caloric, alături de accelerarea arderilor, este un element esențial al reușitei atunci când dorim să slăbim sau să ne menținem greutatea. În cazul multora dintre noi, accelerarea arderilor contribuie mai mult la pierderea kilogramelor decât contribuie dieta. Principala modalitate de accelerare a arderilor sunt exercițiile fizice susținute, precizează elytis.ro. Ce facem, însă, în cazul în care capacitatea de efort este redusă sau când pur și simplu nu avem suficient timp pentru sport?

Când vorbim de alimente acide, vorbim despre citrice și/sau oțet diluat în apă cu puțină miere. Dacă doriți să folosiți pe termen mai lung această metodă de accelerare a arderilor, faceți pauze de câteva zile la fiecare doua săptămâni, pentru a vă proteja stomacul și pentru a nu obișnui metabolismul cu acest consum sporit de acid.

Cu astfel de exerciții, care pot dura minim 3-5 minute, puteți să vă puneți astfel sângele în mișcare și să vă stimulați metabolismul pentru prima parte a zilei. Aceste exerciții, ca de altfel orice fel de exerciții fizice, nu trebuie făcute imediat după trezire. Lăsați-i organismului un răgaz de minimum 20 de minute în care să facă natural și complet trecerea la starea de veghe. Aceste exerciții sunt indicate și după-amiază sau seara, imediat după ce ați ajuns acasă.

Comentează aici

Articole recomandate

Zece motive să te prezinţi la pneumolog Zece motive să te prezinţi la pneumolog

176085 vizite | 92512 comentarii

Te înţeapă inima? Iată care pot fi motivele Te înţeapă inima? Iată care pot fi motivele

363547 vizite | 48305 comentarii

Mihaela Bilic: SLĂNINA DE PORC ESTE SĂNĂTOASĂ. "Este mai aproape de uleiul de măsline şi de somon" Mihaela Bilic: SLĂNINA DE PORC ESTE SĂNĂTOASĂ. "Este mai aproape de uleiul de măsline şi de somon"

261373 vizite | 7589 comentarii

Top 5 articole

Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate? Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate?

1368369 vizite

Noul sindrom care face ravagii printre copii. "Se manifestă foarte des la copiii cu vârste între 1 şi 12 ani" Noul sindrom care face ravagii printre copii. "Se manifestă foarte des la copiii cu vârste între 1 şi 12 ani"

965387 vizite

Căpşunile, o adevărată porţie de sănătate Căpşunile, o adevărată porţie de sănătate

640543 vizite

HYDRA Deluxe SPA - tratamentul must-have al verii 2016 HYDRA Deluxe SPA - tratamentul must-have al verii 2016

556017 vizite

Mâncarea sănătoasă adaugă ani buni vieţii Mâncarea sănătoasă adaugă ani buni vieţii

494975 vizite

înapoi sus Vezi varianta de desktop
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.