Sucul de pătrunjel vă poate ajuta să slăbiţi
Sursa de Sănătate logo
Remedii naturiste

388 vizite

16-12-2021

0 comentarii

Sucul de pătrunjel vă poate ajuta să slăbiţi

Articol publicat de Mirabela ŞERBĂNESCU

Toate gospodinele folosesc pătrunjelul în bucătărie, dar puţină lume ştie că acesta are o mulţime de beneficii atât pentru sănătate, cât şi pentru slăbit. Spre exemplu, sucul de pătrunjel vă poate ajuta să slăbiţi chiar şi până la patru kilograme în decurs de o săptămână, susţin specialiştii elytis.ro. Acest lucru se întâmplă deoarece pătrunjelul este o plantă cu efect puternic în eliminarea excesului ponderal din greutate, întrucât este încărcat cu multiple vitamine şi minerale esenţiale pentru organism - vitaminele A, B, C, K, fier şi potasiu. Este important de reţinut faptul că metoda de slăbit bazată pe pătrunjel este foarte sănătoasă, hrănitoare şi nu expune organismul niciunui pericol, aşa cum fac multe diete rapide şi drastice.

În primul rând, pătrunjelul are efect detoxifiant (este diuretic şi elimină toxinele), reduce pofta de mâncare şi combate senzaţia de foame, combate retenţia apei în organism, combate efectul de balonare, menţine echilibrul zahărului în sânge şi combate astfel fluctuaţiile în greutate. El mai poate fi folosit în prepararea unui shake miraculos de slăbit, alături de castravete sau ţelină, două alimente care detoxifică organismul, dar şi de ghimbir sau lămâie, care au proprietăţi antiinflamatoare. Ingredientele de care aveţi nevoie sunt utmătoarele: două ceşti de pătrunjel tocat mărunt, trei linguri de suc de lămâie, un măr tocat mărunt, o tulpină de ţelină, două ceşti de castraveţi tocaţi, de asemenea, mărunt, 1/4 lingură de pudră de ghimbir şi două ceşti de apă plată. Adăugaţi toate aceste ingrediente într-un blender şi mixaţi-le până devin ca un shake.

Comentează aici

Articole recomandate

Cum scăpăm de durerea în gât Cum scăpăm de durerea în gât

566519 vizite | 144 comentarii

Ce semne îţi arată că ai un ficat bolnav Ce semne îţi arată că ai un ficat bolnav

56438 vizite | 58 comentarii

Cum ştii dacă ai probleme cu glanda tiroidă Cum ştii dacă ai probleme cu glanda tiroidă

43561 vizite | 41 comentarii

Top 5 articole

Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate? Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate?

1428088 vizite

Noul sindrom care face ravagii printre copii. "Se manifestă foarte des la copiii cu vârste între 1 şi 12 ani" Noul sindrom care face ravagii printre copii. "Se manifestă foarte des la copiii cu vârste între 1 şi 12 ani"

998601 vizite

Căpşunile, o adevărată porţie de sănătate Căpşunile, o adevărată porţie de sănătate

671219 vizite

HYDRA Deluxe SPA - tratamentul must-have al verii 2016 HYDRA Deluxe SPA - tratamentul must-have al verii 2016

577259 vizite

Cum scăpăm de durerea în gât Cum scăpăm de durerea în gât

566519 vizite

înapoi sus Vezi varianta de desktop
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.