Ten mai luminos şi plin de viaţă, la Iowemed Alderma
Sursa de Sănătate logo
Frumuseţe

1892 vizite

11-01-2016

1 comentariu

Ten mai luminos şi plin de viaţă, la Iowemed Alderma

Articol publicat de Andreea Alexandra Zamfir


Adesea, vremea rece şi mohorâtă ne dă o stare generală proastă, iar acest lucru se vede şi pe chipul nostru. În plus, temperaturile scăzute nu iartă pielea fină a tenului, care devine mai uscată şi îşi pierde din elasticitate şi vitalitate.

Tocmai de aceea, Centrul de Dermato-Estetică Facială şi Corporală Iowemed Alderma oferă pacienţilor săi o ofertă specială la tratamentul Lime-Energy. Acesta oferă luminozitate tenului şi protejează pielea de acţiunea radicalilor liberi rezultaţi în urma stresului şi a unei alimentaţii necorespunzătoare. În plus, prin gama unică de ingrediente naturale, acest tratament împiedică îmbătrânirea tenului.

Efectul de luminozitate este dat de vitamina C stabilizată din cinci surse diferite: vitamina C pură, coaja, sucul şi pulpa de portocale Calabria şi uleiurile esenţiale din Mexic. La acestea, se adaugă ingredientele calmante pentru tenul obosit, cu extract de păpădie, şi sursele naturale de vitamina E.

La efectuarea unui tratament primiţi cadou un masaj facial cu ulei de nucă de cocos, unt de lime şi uleiuri esenţiale şi15 minute de tratament New Face. De asemenea, la achiziţionarea unui pachet de patru şedinţe, primiţi o şedinţă cadou.

Taguri articol: frumusete îngrijire clinica iowemed

Comentează aici

1 comentariu

21 ianuarie 2016 Delia
Proiect nou!

Căutăm colaboratori pentru publicare anunțuri. Se lucrează comod de acasă maxim 3 ore pe zi, în funcție de abilități. Daca doriți mai multe informații, contactati-ma la adresa: delia.rapeanu@yahoo.com , cu mesajul “ INFO” Cerințe: -necesar calculator -conexiune internet -cunoștințe minime PC -seriozitate -perseverență -atenție la detalii Nu este necesară experiență. Oferte: Instruire gratuita sub forma unor lecții prin mail, contract legal de comision , scrisoare de recomandare Important! Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice și se poate lucra de oriunde din țară și din străinătate. Oferim și solicităm seriozitate!

Articole recomandate

Zece motive să te prezinţi la pneumolog Zece motive să te prezinţi la pneumolog

176085 vizite | 92512 comentarii

Te înţeapă inima? Iată care pot fi motivele Te înţeapă inima? Iată care pot fi motivele

363547 vizite | 48305 comentarii

Mihaela Bilic: SLĂNINA DE PORC ESTE SĂNĂTOASĂ. "Este mai aproape de uleiul de măsline şi de somon" Mihaela Bilic: SLĂNINA DE PORC ESTE SĂNĂTOASĂ. "Este mai aproape de uleiul de măsline şi de somon"

261374 vizite | 7590 comentarii

Top 5 articole

Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate? Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate?

1368369 vizite

Noul sindrom care face ravagii printre copii. "Se manifestă foarte des la copiii cu vârste între 1 şi 12 ani" Noul sindrom care face ravagii printre copii. "Se manifestă foarte des la copiii cu vârste între 1 şi 12 ani"

965387 vizite

Căpşunile, o adevărată porţie de sănătate Căpşunile, o adevărată porţie de sănătate

640543 vizite

HYDRA Deluxe SPA - tratamentul must-have al verii 2016 HYDRA Deluxe SPA - tratamentul must-have al verii 2016

556017 vizite

Mâncarea sănătoasă adaugă ani buni vieţii Mâncarea sănătoasă adaugă ani buni vieţii

494975 vizite

înapoi sus Vezi varianta de desktop
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.