Tratamente cu oxigen pentru păstrarea unui păr sănătos
Sursa de Sănătate logo
Frumuseţe

281 vizite

21-10-2021

0 comentarii

Tratamente cu oxigen pentru păstrarea unui păr sănătos

Articol publicat de Mirabela ŞERBĂNESCU

Specialiștii spun că așa cum corpul are nevoie de oxigen pentru a rămâne sănătos, și părul se află în aceeași situație, pentru a-și reveni după poluarea aerului, schimbările de vreme și căderea excesivă. O modalitate de a hrăni părul este oxigenoterapia capilară. Acest tratament este recomandat pentru a stimula regenerarea celulară și pentru a promova sănătatea scalpului și a firelor de păr. El constă în nutriție, hidratare și activarea circulației prin pulverizarea oxigenului. Ce este oxigenoterapia capilară? Terapia cu oxigen este un tratament antioxidant care se aplică direct pe păr. Oxigenul este pompat pur sau amestecat cu produse cosmetice care canalizează intrarea acestuia în foliculul pilos, precizează dozadesanatate.ro. Mai mult decât atât, metoda curăță bine, îndepărtând impuritățile. Ce se întâmplă, de fapt? Prin mișcări ușoare, serul cu oxigen este introdus în rădăcini.

Tocmai de aceea, masajul scalpului este esențial pentru promovarea circulației. Trebuie precizat că tehnologia utilizată transformă firele din interior spre exterior, deoarece le oferă vitamine, substanțe nutritive, peptide și substanțe anti-căderea părului. Acestea schimbă aspectul părului deteriorat de substanțele chimice sau căldură, dar, în același timp, echilibrează secreția de sebum și reduce căderea excesivă a părului. De asemenea, se spune că oxigenează părul vopsit continuu, elimină deteriorarea cauzată de pigmentare și previne iritarea scalpului. Pe de altă parte, reprezintă un tratament ideal pentru părul deteriorat de ondulatoare și plăci de îndreptare, deoarece reduce ruperea și deshidratarea.

Comentează aici

Articole recomandate

Zece motive să te prezinţi la pneumolog Zece motive să te prezinţi la pneumolog

176085 vizite | 92512 comentarii

Te înţeapă inima? Iată care pot fi motivele Te înţeapă inima? Iată care pot fi motivele

363547 vizite | 48305 comentarii

Mihaela Bilic: SLĂNINA DE PORC ESTE SĂNĂTOASĂ. "Este mai aproape de uleiul de măsline şi de somon" Mihaela Bilic: SLĂNINA DE PORC ESTE SĂNĂTOASĂ. "Este mai aproape de uleiul de măsline şi de somon"

261360 vizite | 7582 comentarii

Top 5 articole

Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate? Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate?

1368369 vizite

Noul sindrom care face ravagii printre copii. "Se manifestă foarte des la copiii cu vârste între 1 şi 12 ani" Noul sindrom care face ravagii printre copii. "Se manifestă foarte des la copiii cu vârste între 1 şi 12 ani"

965387 vizite

Căpşunile, o adevărată porţie de sănătate Căpşunile, o adevărată porţie de sănătate

640543 vizite

HYDRA Deluxe SPA - tratamentul must-have al verii 2016 HYDRA Deluxe SPA - tratamentul must-have al verii 2016

556017 vizite

Mâncarea sănătoasă adaugă ani buni vieţii Mâncarea sănătoasă adaugă ani buni vieţii

494975 vizite

înapoi sus Vezi varianta de desktop
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.