Vă cade părul? Soluţii eficiente, la îndemână, în Constanţa
Sursa de Sănătate logo

Caderea parului print maetrys med.rtf

Caderea parului print maetrys med.rtf
Întrebări frecvente

2188 vizite

26-12-2014

0 comentarii

Vă cade părul? Soluţii eficiente, la îndemână, în Constanţa

Articol publicat de Sorin MIHALACHE
Centrul Maetrys Med recomandă soluţii moderne pentru stopare, dar şi pentru prevenirea recurenţei
Căderea părului, sau alopecia, este determinată de factori multipli: infecţii bacteriene sau micotice grave, herpes Zoster, lupus eritematos sistemic, diabetul zaharat, dereglările hormonale, convalescenţa după boli grave, traume psihice etc. Cea mai frecventă formă de alopecie este cea androgenetică, provocată de factori genetici, hormonali şi de seboreea în exces. Pentru acest tip de alopecie, Centrul Maetrys Med recomandă soluţii moderne pentru stopare, dar şi pentru prevenirea recurenţei. Prin mezoterapie virtuală, în combinaţie cu un tratament cu ultrasunete, se aplică la nivelul scalpului un serum concentrat, special pentru întărirea rădăcinii părului, cu următoarele efecte: protejarea şi repararea structurii firelor de păr, stimularea metabolismul celular, îmbunătăţirea microcirculaţiei la nivelul scalpului, încetinirea procesului de îmbătrânire al foliculului pilos. „Cu cât se începe tratamentul mai din timp, cu atât rezultatele sunt mai favorabile. Pe un scalp care şi-a pierdut complet podoaba capilară, tratamentul nu are efect. Rezultatele sunt diferite, de la persoană la persoană, depinzând în primul rând de gradul afecţiunii şi de suprafaţa afectată, o cură minimă de tratament intensiv necesitând 6-12 şedinţe, care pot fi făcute de 1-2 ori/săptămână, urmate apoi de tratament de întreţinere a rezultatelor”, a explicat dr. Mihaela Rodica Stanciu, din cadrul Centrului Maetrys Med.  
Taguri articol: breaking cadere par Centrul Maetrys Med Mihaela Rodica Stanciu

Comentează aici

Articole recomandate

Cum scăpăm de durerea în gât Cum scăpăm de durerea în gât

566542 vizite | 145 comentarii

Ce semne îţi arată că ai un ficat bolnav Ce semne îţi arată că ai un ficat bolnav

56438 vizite | 58 comentarii

Cum ştii dacă ai probleme cu glanda tiroidă Cum ştii dacă ai probleme cu glanda tiroidă

43561 vizite | 41 comentarii

Top 5 articole

Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate? Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate?

1428088 vizite

Noul sindrom care face ravagii printre copii. "Se manifestă foarte des la copiii cu vârste între 1 şi 12 ani" Noul sindrom care face ravagii printre copii. "Se manifestă foarte des la copiii cu vârste între 1 şi 12 ani"

998601 vizite

Căpşunile, o adevărată porţie de sănătate Căpşunile, o adevărată porţie de sănătate

671219 vizite

HYDRA Deluxe SPA - tratamentul must-have al verii 2016 HYDRA Deluxe SPA - tratamentul must-have al verii 2016

577259 vizite

Cum scăpăm de durerea în gât Cum scăpăm de durerea în gât

566542 vizite

înapoi sus Vezi varianta de desktop
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.