Vă doriți un ten catifelat şi cu aspect revitalizat? Tratamentul Hydrafacial vă poate ajuta
Sursa de Sănătate logo
Frumuseţe

903 vizite

24-03-2021

0 comentarii

Vă doriți un ten catifelat şi cu aspect revitalizat? Tratamentul Hydrafacial vă poate ajuta

Articol publicat de Mirabela ŞERBĂNESCU

O piele frumoasă, sănătoasă şi strălucitoare este visul fiecărei femei, iar aceasta poate fi obţinută în ziua de azi prin multitudinea de tratamente oferite de saloanele de înfrumuseţare. Unul dintre acestea este tratamentul Hydrafacial. Considerat de către specialişti cea mai sigură procedură de hidradermabraziune, acesta combină simultan curăţarea, exfolierea, extracţia, hidratarea şi protecţia antioxidantă. Rezultatul? Un ten perfect, catifelat şi cu aspect revitalizat.

Potrivit Ceraselei Brumă, specialist în dermopigmentare, procedura în sine este liniştitoare, neinvazivă, neiritantă şi vă ajută să vă încărcaţi cu energie şi să deveniţi mai sigure pe frumuseţea voastră. „Un alt motiv pentru care să faceţi acest tratament să devină parte importantă din rutina de îngrijire a pielii? Această procedură presupune curăţarea în profunzime a tenului, astfel încât atât impurităţile, cât şi punctele negre să fie eliminate complet. Exfolierea se realizează cu cea mai mare atenţie, fără a provoca disconfort, iar la final pielea primeşte o hidratare optimă, adaptată nevoilor tenului. Imediat după prima şedinţă, pielea va fi mai strălucitoare şi mai sănătoasă. Rezultatele se menţin pe termen lung, astfel veţi putea observa cum tenul este mai hidratat, ridurile sunt mai puţin vizibile, iar petele întunecate devin aproape insesizabile”, a explicat specialistul.

În plus, această procedură de hidradermabraziune este ideală pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru cel sensibil, vizând zona feţei şi pe cea a gâtului.

Comentează aici

Articole recomandate

Te înţeapă inima? Iată care pot fi motivele Te înţeapă inima? Iată care pot fi motivele

323625 vizite | 48305 comentarii

Zece motive să te prezinţi la pneumolog Zece motive să te prezinţi la pneumolog

29805 vizite | 12654 comentarii

„Vaccinarea, act de prevenţie obligatoriu sau recomandat?” „Vaccinarea, act de prevenţie obligatoriu sau recomandat?”

324729 vizite | 3486 comentarii

Top 5 articole

Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate? Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate?

1343865 vizite

Noul sindrom care face ravagii printre copii. "Se manifestă foarte des la copiii cu vârste între 1 şi 12 ani" Noul sindrom care face ravagii printre copii. "Se manifestă foarte des la copiii cu vârste între 1 şi 12 ani"

954033 vizite

Căpşunile, o adevărată porţie de sănătate Căpşunile, o adevărată porţie de sănătate

625706 vizite

HYDRA Deluxe SPA - tratamentul must-have al verii 2016 HYDRA Deluxe SPA - tratamentul must-have al verii 2016

550102 vizite

Mâncarea sănătoasă adaugă ani buni vieţii Mâncarea sănătoasă adaugă ani buni vieţii

488718 vizite

înapoi sus Vezi varianta de desktop
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.