Curele tale de slăbire au fost un eşec? Dieta Atkins este rezolvarea!
Sursa de Sănătate logo
Dieta Atkins

2216 vizite

20-05-2015

0 comentarii

Curele tale de slăbire au fost un eşec? Dieta Atkins este rezolvarea!

Ai încercat şi ai tot încercat să slăbeşti. De slăbit slăbeşti, dar când vine vorba despre menţinere, lucrurile se schimbă drastic. De cele mai multe ori, după ce ţii o dietă, kilogramele se încăpăţânează şi se întorc parcă în număr mult mai mare decât înainte de a slăbi. Dieta Atkins este rezolvarea, având de altfel şi foarte mulţi susţinători.

Totul a început în 1972 cândmedicul cardiolog Robert Atkinsa demonstrat că dieta creată de el duce la arderea grăsimilor mult mai uşor decat alte diete, motivândcăprogramul de nutriţie este bazat pe reducerea aportului de glucide din alimentaţie, nefiind unul restrictiv.

Înfometarea este una din cauzele care duce la eşecul curelor de slăbire. Un regim alimentar de durată trebuie să fie complet, sănătos şi plăcut. Dieta Atkins presupune renunţarea la zahar şi la alte glucide rafinate, dar permite în schimb consumarea unor tipuri variate de carne, peşte, salate din legume preparate cât mai gustos - cu unt, smântână, condimente şi verdeaţă. Dieta Atkins este visul oricărui gurmand: savuroasă, variatăşi sănătoasă, după cum spun susţinătorii acestei diete.

Dieta Atkins este cea mai sigură cale de a vă menţine greutatea. Principala problemăa dieteler tradiţionale (sărace în calorii sau proteine) este că odatăcu reîntoarcerea la vechile obiceiuri alimentare, persoanele pun înapoi kilogramele pierdute deoarece nu sunt pregătite să-şi menţina greutatea cu o alimentaţie variată.

Bineînţeles, există şi persoane care critică vehement această dietă. În orice caz, indiferent de tipul de dietă pe care care vreţi să o urmaţi, important este un control medical.

Taguri articol: dietă şi frumusețe ehydh arderea grăsimilor cardiolog control

Comentează aici

Articole recomandate

Zece motive să te prezinţi la pneumolog Zece motive să te prezinţi la pneumolog

201819 vizite | 92517 comentarii

Te înţeapă inima? Iată care pot fi motivele Te înţeapă inima? Iată care pot fi motivele

387520 vizite | 48305 comentarii

Cum scăpăm de durerea în gât Cum scăpăm de durerea în gât

58989 vizite | 47206 comentarii

Top 5 articole

Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate? Care sunt condiţiile pentru a deveni coasigurat la sănătate?

1381447 vizite

Noul sindrom care face ravagii printre copii. "Se manifestă foarte des la copiii cu vârste între 1 şi 12 ani" Noul sindrom care face ravagii printre copii. "Se manifestă foarte des la copiii cu vârste între 1 şi 12 ani"

972349 vizite

Căpşunile, o adevărată porţie de sănătate Căpşunile, o adevărată porţie de sănătate

647497 vizite

HYDRA Deluxe SPA - tratamentul must-have al verii 2016 HYDRA Deluxe SPA - tratamentul must-have al verii 2016

560539 vizite

Mâncarea sănătoasă adaugă ani buni vieţii Mâncarea sănătoasă adaugă ani buni vieţii

498555 vizite

înapoi sus Vezi varianta de desktop
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.