Ştiri medicale
1053 accesări 01 Martie 2016 1 comentariu

Ai migrene? Nu ignora riscul de atac cerebral!

Unele studii sugerează că durerile de cap agresive sunt un semn ca ai putea fi predispus să faci atac cerebral. La femei, migrenele pot fi strâns legate de nivelul crescut de estrogen. Acesta este un hormon care se găseşte în pilulele contraceptive şi în tratamentele hormonale.

Unele persoane pot avea simptome vizuale în timpul crizelor, care se manifestă prin variaţii de lumina, puncte negre, ori întreruperea temporară a vederii. Pentru a ameliora simptomele trebuie înlăturat consumul de alcool şi fumatul. Mişcarea zilnică este principala cale prin care putem reduce semnificativ riscul de atac cerebral, afecţiune medicală majoră şi a treia cauză de mortalitate din lume.

Taguri articol: stiri medicale atac cerebral fumat simptome tratament hormonal

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

1 comentariu

2 martie 2016 IOANA
Ai migrene? Nu ignora riscul de atac cerebral!

Posibilitate foarte buna de a va imbunatati veniturile!! Va invitam acum sa cunoasteti mai multe despre o oportunitate foarte noua prin care va puteti completa veniturile, in timpul liber sau oricand doriti! Va asiguram ca totul este foarte, foarte serios si ca puteti sa incepeti cu toata increderea! Este nevoie de rabdare, perseverenta si multa incredere in sine. Editura cauta persoane pentru promovarea cartilor electronice(e-books), pe piata international de limba engleza.Nu este necesar cunoasterea limbii engleze.Castigurile, in functie de timpul pe care fiecare din dumneavoastra il aloca acestei munci(100 de euro lunar part–time sau 285 euro full-time). Veti fi indrumati pas cu pas pana la obtinerea tuturor cunostintelor in vederea realizarii cu success a acestei activitati. Pentru mai multe detalii va rugam sa contactati unul din membrii echipei noastre la una din adresele de emai: ioanabelecciu151@gmail.com

Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.