Corcoduşele au un rol important în buna funcţionare a creierului, deoarece fosforul şi magneziul din compoziţia lor îmbunătăţesc memoria şi puterea de concentrare. Ele pot fi consumate în diferite moduri, crude, în ...
Sparanghelul, o legumă mai puţin cunoscută şi consumată la noi în ţară, dar adorată în alte părţi, are un gust foarte bun şi efecte nemaipomenite asupra sănătăţii. În primul rând, precizează specialiştii de ...
Zahărul folosit în exces nu este deloc sănătos. Organizaţia Mondială a Sănătăţii vă recomandă să nu obţineţi mai mult ...
Vă plac frăguțele? Dacă nu le-ați încercat până acum, ar fi bine să o faceți de acum înainte. Aceste fructe ...
Trigliceridele alături de colesterol formează profilul lipidic al organismului. Trigliceridele sunt o formă de grăsime în ...
Conform statisticilor, la ora actuală, aproximativ una din şase persoane care consumă lapte nepasteurizat sau nefiert se îmbolnăveşte. Oamenii de ştiinţă din SUA au descoperit, în cadrul unui studiu, 530 de cazuri confirmate prin ...
Dacă nu obișnuiți să consumați urzici, poate ar fi timpul să le introduceți în alimentație, întrucât acestea sunt extrem de bogate în vitamine, aminoacizi, săruri și alte substanțe benefice organismului. Din acest ...
Specialiştii americani spun că alimentaţia pe care o au femeile în timpul sarcinii influenţează comportamentul copilului după ...
Cartofii prăjiţi, cunoscuţi pentru vehemenţa cu care sunt eliminaţi de nutriţionişti din orice dietă, s-ar putea să nu merite, de ...
Toată lumea vrea să aibă o piele frumoasă, dar puțini sunt cei care știu că, pentru a avea o piele de invidiat, este nevoie să ...
Nu există casă în care gospodinele să nu folosească sarea. Specialiștii spun, însă, că, deși este necesar să se consume sare la mâncăruri, un volum prea mare poate provoca dezechilibre grave în organism ...
Foarte mulți oameni nu știu că bolile nu se pot dezvolta într-un mediu alcalin. Organismul nostru este în întregime alcalin, în afara tractului digestiv, iar în momentul în care consumăm mai multe alimente ...
Zahărul contribuie semnificativ la distrugerea siluetei dumneavoastră, dar cel mai grav este că vă îmbolnăveşte organele odată ...
Peste o săptămână începe postul mare al Paștelui, iar până pe 19 aprilie, foarte mulți credincioși postesc. Ei ...
Cu toţii ştim că sarea folosită în exces nu poate fi decât dăunătoare organismului. În primul rând, a ...