Homeopatie
2093 accesări 18 Decembrie 2015 1 comentariu

Cât de eficiente sunt remediile homeopate

Remediile homeopate au la bază substanţe naturale care au capacitatea de a stimula sistemul imunitar. După principiile homeopatiei se consideră că pacientul este un întreg şi astfel se ţine cont atât de aspectele fizice şi psihice, precum şi de predispoziţia ereditară, stresul, substanţele toxice, alimentaţia şi stilul de viaţă.

În general, remediile homeopate se folosesc atunci când organismul nu mai răspunde la terapia alopată sau pacientul nu poate suporta un tratament tradiţional.
Cu ajutorul homeopatiei se pot trata şi vindeca boli cronice, cum ar fi: alergiile, astmul, infecţiile repetate ale căilor respiratorii superioare, artrita, durerile reumatice, proble-mele de ciclu sau menopauză, dureri de cap şi migrene, probleme digestive, boli de piele.

Principiul de infinitezimale pe care îl foloseşte această terapie este bazat pe utilizarea în tratament a dozelor foarte mici de substanţă, care pe lângă proprietăţile curative, nu produc efecte adverse sau toxice şi nu creează dependenţă.
Datorită acestor beneficii, homeopatia poate fi utilizată fără probleme de femeile însărcinate, copiii sau bolnavi cronici.

Taguri articol: homeopatie psihic tratament natural migrene

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

1 comentariu

21 ianuarie 2016 Delia
Proiect nou!

Căutăm colaboratori pentru publicare anunțuri. Se lucrează comod de acasă maxim 3 ore pe zi, în funcție de abilități. Daca doriți mai multe informații, contactati-ma la adresa: delia.rapeanu@yahoo.com , cu mesajul “ INFO” Cerințe: -necesar calculator -conexiune internet -cunoștințe minime PC -seriozitate -perseverență -atenție la detalii Nu este necesară experiență. Oferte: Instruire gratuita sub forma unor lecții prin mail, contract legal de comision , scrisoare de recomandare Important! Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice și se poate lucra de oriunde din țară și din străinătate. Oferim și solicităm seriozitate!

Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.