Ştiri medicale
1840 accesări 25 Februarie 2016 0 comentarii

Consultaţii în regim non-stop, la dispoziţia constănţenilor

Constănţenii care au nevoie de o consultaţie medicală se pot adresa Centrului Medical Multidisciplinar Non-Stop Flora, unde vor găsi specialişti pentru neurologie, reumatologie, cardiologie, medicină internă, gastroenterologie, obstetrică-ginecologie, ORL, ortopedie, oncologie, endocrinologie.

În cadrul unităţii, pacienţii beneficiază de consultaţii, spitalizare de zi, analize medicale şi investigaţii de specialitate, toate în baza biletului de trimitere de la medicul de familie, având în vedere că centrul are contract cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate.
În cazul specialităţilor nefrologie, medicină internă, diabet, nutriţie şi boli metabolice, endocrinologie, bolnavii beneficiază de gratuitate dacă se prezintă cu biletul de trimitere. Pe lângă consultaţie, pacienţii beneficiază de gratuitate şi în efectuarea unei ecografii, a unui EKG, a analizelor medicale şi a tratamentului la faţa locului, dacă este cazul.
Mai multe informaţii puteţi obţine la numerele de telefon 0744/URGENT, 0744/874.368, 0754/227.060, 0374/911.000 sau pe pagina web www. urgente-medicale.ro.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.