Ştiri medicale
1471 accesări 15 Noiembrie 2016 0 comentarii

Cum poţi afla dacă suferi de oboseală cronică

Sindromul de oboseală cronică face tot mai multe victime, din cauza stilului de viaţă alert, a somnului insuficient şi a alimentaţiei necorespunzătoare, fugitive.

Simptomele acestei afecţiuni se manifestă pe mai multe planuri. Persoanele afectate devin extrem de obosite, nervoase şi sunt puse în incapacitatea de a-şi rezolva cu succes îndatoririle zilnice, iar diferite funcţii ale organelor sunt periclitate.

Pentru a depista dacă suferiţi de această afecţiune, puteţi face un test simplu la Centrul medical Iowemed. În urma rezultatelor obţinute, specialiştii vă pot sfătui cu privire la metodele de îmbunătăţire a stării de sănătate.

„Dacă vă treziţi dimineaţa obosiţi, aveţi tulburări de memorie, inapetenţă sau poftă de mâncare exagerată, sunteţi indispuşi şi nu aveţi chef de viaţă, aveţi suficiente motive să vă gândiţi că aveţi un sindrom de oboseală cronică, efect al stresului şi suprasolicitării şi implicit, radicalii liberi în sânge crescuţi. Aşadar, puteţi să vă evaluaţi şi să aflaţi acest lucru solicitând dozarea radicalilor liberi în doar şase minute. Apoi, veţi primi o consultaţie de medicină funcţională, unde vi se vor recomanda indicaţii de reglare a stilului de viaţă şi a modului de alimentare, dar şi corectarea tuturor dezechilibrelor metabolice, minerale şi endocrine depistate”, explică dr. Ionica Ciortan, doctor în ştiinţe medicale.

Pentru mai multe amănunte, dar şi programări, contactaţi departamentul de medicină funcţională al Centrului medical Iowemed, la numărul de telefon 0241/962.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.