Ştiri medicale
1840 accesări 14 Iunie 2016 0 comentarii

"Dinamica cuplului modern". Cum poţi face faţă problemelor din relaţia de cuplu

Duminică, 9 iulie, între orele 09.30-19.30, cabinetul de psihologie Elena Ranga găzduieşte workshop-ul de formare profesională continuă „Dinamica cuplului modern”, organizat de Institutul SPER, formator, doctor în psihologie, Alin Cotigă.

„Cuplul modern a trecutla o nouă etapă în care existenţa lui ţine de cât de bine ne cunoaştem pe noi înşine, pe celălalt şi, mai ales, cât de mult putem să ne armonizăm nevoile, idealurile, rolurile, sau cât de bine putem gestiona emoţiile negative, pentru a face faţă frustrării, dezamăgirii sau durerii, atunci când ele apar în firescul vieţii. Cunoaşterea factorilor care con-tribuie la dinamica relaţiei de cuplu, a blocajelor care apar, împreună cu căutarea resurselor pentru o bună funcţionare a relaţiei pe termen îndelungat. Workshop-ul are la bază modelul integrativ bio-psiho-socio-cultural integrat abordării umaniste în psihologie”, au declarat organizatorii evenimentului.

Pot participa la workshop: psihologi, psihiatri, medici, per-soane care lucrează în învăţământ sau cercetare, ONG-uri, cursanţi în formare, în psihoterapie. Se vor acorda 10 credite de formare profesională din partea Colegiului Psihologilor din România. Pentru înscrierişi informaţii suplimentareputeţi apela numărul de telefon 0723/580.669.

Taguri articol: stiri medicale elena ranga psiholog psihologie psihoterapie

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.