Fertilitate
1878 accesări 07 Februarie 2016 0 comentarii

Infertilitatea feminină poate fi rezolvată! Soluţie cu şanse mari de reuşită, la Spitalul Privat Isis

Femeile care sunt diagnosticate cu infertilitate tubară determinată de blocarea sau legarea voită a trompelor uterine pot apela la reanastomoza tubară, o intervenţie chirurgicală ce rezolvă eficient aceste probleme.
Legarea trompelor uterine a fost asociată vreme îndelungată cu infertilitatea permanentă. Datorită avansării tehnologiei, în majoritatea cazurilor se poate inversa cu succes acest proces, astfel încât poate fi redată funcţia reproductivă a trompelor.

„În Spitalul Privat Isis, această intervenţie se realizează cu o rată mare de succes (…) În general, cele mai multe femei care au făcut o procedură de desfacere a trompelor au reuşit să rămână însărcinate în mai puţin de şase luni de la data intervenţiei”, declară reprezentanţii Spitalului Privat Isis.

Totuşi, şansele de reuşită a operaţiei depind de mai mulţi factori, care nu au legătură cu metoda chirurgicală sau cu priceperea medicului. Aceştia includ vârsta, problemele de sănătate sau stilul de viaţă adoptat de pacienta în cauză. De aceea, este recomandat să discutaţi cu medicul înainte de efectuarea operaţiei pentru a afla eventualele riscuri şi potenţialul de reuşită al intervenţiei chirurgicale.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.