Medicina de familie
3264 accesări 21 Octombrie 2015 15 comentarii

Medicii de familie, liber la înscrierea pacienţilor

CNAS a lansat în dezbatere publică un proiect privind numărul admis de pacienţi înscrişi pe listele medicilor de familie.

Potrivit proiectului, medicii de familie pot încheia contract de furnizare de servicii medicale cu casele de asigurări de sănătate indiferent de numărul persoanelor asigurate înscrise pe listele proprii şi nu mai este prevăzută stabilirea unui număr necesar de medici de familie care să intre în relaţie contractuală cu casele de asigurări de sănătate - în prezent limita minimă este de 800 persoane asigurate înscrise în mediul urban.

Totodată, au fost eliminate prevederile referitoare la numărul optim de 1.800 de persoane înscrise pe lista unui medic de familie. De asemenea, potrivi proiectului, medicul de familie nou-venit într-o localitate, care încheie convenţie de furnizare de servicii medicale pentru o perioadă de 3 luni (perioadă considerată necesară pentru întocmirea listei), la sfârşitul celor 3 luni încheie contract de furnizare de servicii medicale pentru lista pe care şi-a constituit-o până la data încheierii contractului.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

3 comentarii

14 februarie 2017 Augustdop
schools for veterinary medicine

how to find a doctor acheter temesta en ligne sans ordonnance three rivers behavioral health

14 ianuarie 2017 Floyddriem
what doctor does a vasectomy

doctor of business administration online zaldiar online kopen amn healthcare san diego ca

30 noiembrie 2015 ruslan
Castiga bani pe internet

Castiga bani pe internet! Cel mai avansat curs care te invata online si GRATUIT cum sa castigi bani! Castiga bani pe internet si bucura-te de o viata prospera! Cursul dureaza cateva zile si este foarte clar si simplu de inteles. Castiga bani pe internet! Cand vrei cu seriozitate cursul, cere informatii la adresa de email: [email protected]

Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.