Ştiri medicale
1167 accesări 07 Noiembrie 2015 0 comentarii

MedLife acordă asistenţă psihologică victimelor incendiului din Bucureşti

Colegiul Psihologilor din România şi specialiştii din cadrul MedLife continuă să acorde consiliere psihologică familiilor victimelor din Clubul Colectiv. Fiecare persoană va fi direcţionată spre un psiholog, care va putea fi contactat la numărul de telefon 0219647.

De asemenea, specialiştii oferă asis-tenţă psihologică şi aparţinătorilor şi victimelor accidentului produs cu două zile în urmă, la fabrica de pâine din Braşov. „Le mulţumesc foarte mult celor 176 de psihologi care s-au oferit să ajute, cât şi celor 65 de studenţi voluntari. Îi rugăm pe toţi cei care au nevoie de sprijin psihologic în această perioadă să ne contacteze. Rugăm medicii şi conducerea spitalelor care au încă nevoie de psihologi să ne sune şi vom trimite specialişti. Cei mai mulţi dintre cei implicaţi în groaznicul incendiu de la Club Colectiv au nevoie, în această perioadă, de consiliere psihologică pentru a putea depăşi trauma cumplită pe care au trăit-o. Noi suntem şi vom fi alături de ei pe toată perioada necesară”, a declarat dr. Mihai Aniţei, preşedin-tele Colegiului Psihologilor din România.

Psihologii care doresc să se înscrie pe lista de voluntari pot suna la numărul 0733.073.454.

Taguri articol: stiri medicale medlife clubul colectiv psiholog consiliere

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.