27 Mai 2016
1747 accesări
0 comentarii

În perioada 8-12 iunie, în staţiunea Venus, la Hotel Afrodita, se va desfăşura conferinţa internaţională „De la cunoaştere la intervenţie în psihologie”, menită să atragă atenţia asupra necesităţii dezvoltării prevenţiei şi intervenţiei psihologice.
„Evenimentul ştiinţific internaţional va fi susţinut de unii dintre cei mai reputaţi psihologi din lume, printre care Bernadette Blin (Franţa), dr. Gilles Lecocq (Franţa), dr. Michael J. Stevens (SUA) şi Caterina Farkash Vidder (Israel). Invitaţilor din străinătate li se vor alătura şi personalităţi ale psihologiei din România, precum prof. dr. Mihai Aniţei - preşedintele Colegiului Psihologilor din România”, au declarat organizatorii evenimentului.
Manifestarea ştiinţifică se va desfăşura pe cinci secţiuni, pentru a acoperi întreaga sferă de intervenţie din domeniul psihologiei. Conferinţa va pune accent pe activităţile practice, toate prezentările fiind ateliere de lucru, şi nu prezentări exclusiv teoretice.
Evenimentul este organizat de Asociaţia Română pentru Cunoaştere şi Intervenţie Psihologică, în parteneriat cu Universitatea „Andrei Şaguna” din Constanţa.

Taguri articol: stiri medicale psihologie

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Articol publicat de Vali PAPATANASIU