Clinici şi spitale
1830 accesări 09 Ianuarie 2017 0 comentarii

Preveniţi afecţiunile cu ecografia abdominală, la Diamed Clinic Research

Perioada de după sărbători este cea mai indicată pentru a vă testa starea de sănătate. Astfel, cu ajutorul ecografiei abdominale, vă puteţi evalua pancreasul, ficatul, rinichii, tubul digestiv, colecistul, splina, aorta abdominală şi alte vase abdominale.

"La Diamed Clinic Research, toţi constănţenii pot beneficia de un discount de 40% pentru ecografia abdominală. Este o bună oportunitate ca toţi pacienţii noştri să îşi evalueze starea de sănătate, acum, după sărbători, când pot apărea tot felul de complicaţii din cauza abuzurilor în alimentaţie şi nu numai", au declarat reprezentanţii Diamed Clinic Research.

În cazul în care aveţi dureri abdo-minale, greaţă, vărsături sau alte simptome care vă creează disconfort abdominal, cu ajutorul ecografiei abdominale puteţi beneficia de un diagnostic rapid şi corect.

Astfel, se pot diagnostica afecţiuni precum litiaza biliară veziculară şi coledociană, colecistita, calculii renali, pancreatita acută şi complicaţiile sale, apendicita acută, anevrismul aortic. De asemenea, ecografia este cea mai bună metodă de monitorizare a unor afecţiuni cronice: hepatite cronice, ciroză hepatică, pancreatită cronică, tumori.

Pentru mai multe informaţii, apelaţi numărul de telefon 0721.285.698 sau mergeţi direct la sediul Diamed Clinic Research, din bulevardul Tomis, numărul 132.

Taguri articol: stiri medicale ecografie

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.