Prospecte de medicamente

Aboca Fitonasal Spray

Fitonasal spray, in caz de afectiuni datorate racelilor si/sau alergiilor, elibereaza nasul si favorizeaza respiratia pe baza a patru mecanisme sinergice:

favorizeaza reechilibrarea secretiilor nazale
ofera senzatie imediata de eliberare a nasului
favorizeaza igiena nazala
protejeaza mucoasa impotriva iritatiilor

Fitonasal spray este un Dispozitiv Medical clasificat si produs in conformitate cu cerintele Directivei 93/42/CE


Mod de utilizare: 
Agitati flaconul inainte de utilizare. Aplicati cu ajutorul pulverizatorului 1 -2 pulverizari in fiecare nara; in functie de necesitati puteti repeta aplicarea de mai multe ori pe zi. Pentru a favoriza distribuirea omogena a produsului este recomandata masarea usoara a nasului din exterior cu miscari longitudinale de jos in sus.

Avertizari: nu administrati copiilor predispusi la laringospasm sau convulsii. O furnicatura usoara in momentul aplicarii reprezinta o reactie normala si inofensiva datorata formulei spray-ului: din acest motiv se recomanda administrarea produsului copiilor cu vârsta de peste 8 ani. Nu administrati in caz de hipersensibilitate sau alergie la unul dintre componente. Daca iritatia nazala persista consultati medicul.

Compozitie:
Substante functionale: mucilagii din radacina de Altea - solutie apoasa*; mucilagii din radacina de Altea - extract liofilizat*; Smirna extract liofilizat; Aloe vera gel deshidratat 200:1*; Uleiuri esentiale de Eucalipt, Niaouly si Levantica. 
Mai contine: glicerina vegetala; acid citric (de origine naturala); guma xanthan; uleiuri vegetale; lauril glucozid, poligliceril-2- dipolihidroxistearat si dicaprilil carbonat (din ulei de cocos, palmier, ricin si glucoza); oleat de gliceril (din ulei de floarea soarelui si glicerina). Conservanti: sorbat de potasiu; benzoat de sodiu; alcool benzilic.

Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.