Prospecte de medicamente

Aboca Propol 2 EMF Spray

PENTRU SANATATEA CAVITATII BUCALE SI A CAILOR RESPIRATORII 

Propol2 EMF Spray Forte intareste sistemul imunitar al organismului si mentine sanatatea cavitatii bucale in special iarna. Spray-ului are o forma practica si e prevazut cu pulverizator, fiind usor de utilizat pentru mai multe aplicari in timpul zilei. Propol2 EMF este un extract multifractionat obtinut in urma unui proces de extractie si fractionare ce contine doua ingrediente nobile ale Propolisului: Flavonoide (Pinocembrina si Galangina) si CAPE (Phenylethyl ester de acud cafeic caracteristic a Propolis).

Mod de utilizare: 2 -4 aplicari prin nebulizare pentru copii si adulti. Se aplica direct in cavitatea bucala, la nevoie si in aceeasi zi.

Ingrediente: Apa, glicerina vegetala, Guma araba, aroma naturala de capsuni (1, 2%), aroma naturala Cherry (0, 8%), aroma naturala de lamaie, liofilizate extract de Propolis multifractionate (Propol 2 EMF).

ATENTIONARE: Nu luati in timpul sarcinii. A nu se depasi dozele recomandate. Suplimentele nu sunt destinate ca un inlocuitor pentru un regim alimentar variat. Nu lasati la indemana copiilor.

Contraindicatii: la pacientii cu predispozitie la alergii, mai ales polen si produse apicole, precum si la pacientii astmatici

Producator: Aboca

Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.