Prospecte de medicamente

Alvityl Defenses Sirop 240ml

Prospect

Eficacitatea celor 3 ingrediente este testata clinic. Alvityl Defences este recomandat pe toata durata anului si in special in timpul sexonului rece.

Ingrediente:

Stabilizator: sorbitol, extract glicolic standarizat din partiaerene de Echinacea purpurea, extract glicolic standarizat de propolis, L-ascorbat de calciu, extract glicolic standarizat din radacini de Echinacea angustifolla, arome macese, multifruct, portocale, suc de morcovi, acidifiant: acid citric, indulcitor: sirop de glucoza.

Mod de administrare:

Pana la varsta de 6 ani: cate 1 lingurita de 5 ml de 2 ori pe zi.

Peste varsta de 6 ani: cate 2 lingurite de 5ml de 2 ori pe zi.

Adulti: cate 3 lingurite de 5 ml de 2 ori pe zi.

A nu se depasi doza recomandata pentru consumulzilnic.A se agita flaconul inainte de utilizare.

Atentionari:

Nu se recomanda persoanelor alergice la produse apicole si la plante din familia Asteraceae, precum si feneilor gravide sau care alapteaza.Nu inlocuiesteo dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A se citi cu atentie prospectul inainte de administrare.

Contraindicat la persoane cu boli autoimune. Poate interactiona cu corticosteroizi sau medicamente imunosupresoare, la administrarea concomitenta.

Durata maxima a administrarii-6 saptamani

Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.