Prospecte de medicamente

Baby Drink - ceai 12 plicuri

Un plic contine 5 g amestec din extracte de musetel, lemn dulce, cimbru, menta si anason, glucoza si sucroza.


Indicatii terapeutice: 
BABY DRINK este un supliment alimentar pentru sugari si copii ce contine 5 extracte vegetale (musetel, lemn dulce, cimbru, menta si anason) sub forma de pulbere micronizata si indulcita cu glucoza si sucroza. 
Musetelul prin glicozidele si azulenele continute are proprietati antispastice si dezinfectante la nivel intestinal, ceea ce conduce la calmarea colicilor. 
Datorita efectului sudoripar, musetelul este un adjuvant la scaderea febrei din afectiunile respiratorii. 
Lemnul dulce are proprietati antiinflamatorii, antiulceroase, cicatrizante, usor diuretice si laxative fiind si un agent natural de indulcire ce impiedica fermentatia. 
Prin efectul sau expectorant, lemnul dulce ajuta la fluidifierea secretiilor traheo-bronsice, calmand tusea. 
Menta are un efect calmat si antispastic asupra colicilor, precum si un efect de dezintoxicare a organismului prin diureza si transpiratia pe care le produce. 
Anasonul are de asemenea efecte antispastice, carminative (ajuta la eliminarea gazelor intestinale) si expectorante. Cimbrul potenteaza efectele expectorante si de reglare a functiilor digestive ale celorlalte componente. 
Datorita proprietatilor cumulate ale celor 5 extracte vegetale continute, BABY DRINK este o formula instant benefica in tulburarile gastro-intestinale survenite la copii precum indigestie, constipatie, flatulenta, in afectiuni respiratorii si in colicile sugarilor.


Reactii adverse: Componentele din BABY DRINK nu sunt contaminate cu substante chimice, nu contin coloranti artificiali, agenti aromatizanti sau conservanti. BABY DRINK este un preparat sigur pentru a fi administrat la copii si sugari si are un gust agreabil.


Mod de utilizare recomandat: Se folosesc 2- 4 plicuri pe zi, intre mese. Continutul unui plic se dizolva in 50 ml apa in prealabil fiarta si racita (aproximativ 1/4 dintr-un pahar de apa). Se amesteca pana se obtine o solutie clara. Nu necesita fierbere sau indulcire.

Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.